جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - November 22 2024
کد خبر: ۹۲۹۷
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۹
آقای قاسمی:
عجب شیر پرس - وزیر راه وشهرسازی گفت:کانتینر از کشور هند به بندر شهید رجایی می‌آید. با قطار به رشت می‌رود و از آنجا با کامیون به آستارا می‌رود و به راه آهن آذربایجان و نهایتاً فنلاند تحویل می‌شود.
به گزارش عجب شیر پرس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،آقای رستم قاسمی گفت: زمان سیر کالا در این مسیر ۱۷ تا ۱۸ روز است، اما اگر از مسیر دریای سرخ منتقل شود، ۴۵ روز تا دو ماه طول می‌کشد. تکمیل کریدور‌ها یک غنیمتی است که را نادیده بگیریم فرصت را از دست داده ایم، تکمیل کریدور‌ها ما را به مسیر ترانزیتی تبدیل می‌کند که آثار مثبت اجتماعی و امنیتی هم در پی خواهد داشت.

به گفته وزیر راه و شهرسازی دولت‌های قبل سالی ۷۰ تا ۸۰ کیلومتر ریل یا آزادراه ساختند؛ ما نهایتاً بتوانیم آن را به سالی صد کیلومتر برسانیم، اما جهش مورد انتظار مردم نیست.  نبود زیرساخت ریلی قطعه رشت – آستارا به طول ۱۶۲ کیلومتر یک مشکل اساسی است و گاهی اوقات با خود می‌گویم شده ساختمان وزارت راه را بفروشیم باید یک ۱۶۲ کیلومتر ساخته شود، اما بودجه کنونی یک سال کل وزارت راه کفاف ساخت این مسیر را نمی‌دهد.

اصلی‌ترین کریدور‌های ریلی که باید تکمیل شود راه آهن چابهار-سرخس، چابهار- رشت و چابهار- آستارا و همچنین اصلاح راه آهن اینچه برون است کشور‌های جنوبی ما درخواست کریدور‌های جدید برای اتصال به روسیه از مسیر ایران دارند. اخیراً قرارداد حمل ۱۰ میلیون تن بار با روسیه امضاء کرده ایم. ترکمن‌ها به دنبال قرارداد حمل بار از کانال ترانزیتی ایران هستند. ترکیه نیز که چند روز آینده سفری به این کشورداریم چنین درخواستی داشته است.

با حضور وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ۳۱۹ دستگاه ناوگان ریلی به ارزش قریب به ۱۰۰۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

در این مرحله ۳۰۵ دستگاه واگن باری نو، ۶ دستگاه لکوموتیو نو، ۷ دستگاه واگن مسافری بازسازی شده و ۱ دستگاه لکوموتیو بازسازی شده است. این تعداد ناوگان، صد درصد در شرکت‌های داخلی تولید شده است
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: