عجب شیر پرس - مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی گفت: شهرک صنعتی سرمایهگذاری خارجی با فعالیت بیش از ۹۰ درصد واحدهای مستقر در آن، جزو شهرکهای موفق در سطح کشور به شمار میآید.
به گزارش عجب شیر پرس به نقل از ایرنا، سیدمرتضی نیرومند اسکویی، با اشاره به اینکه این شهرک صنعتی با توجه به پتانسیل های موجود در استان احداث شده است، افزود: ۹۰ درصد واحدهای تولیدی این شهرک صنعتی افزود: این شهرک در ردیف شهرک های صنعتی کشور است که بیشترین واحدهای فعال را در خود جا داده است.
وی اظهار داشت: واحدهای مستقر در این شهرک صنعتی جزو واحدهای صادرات محور موفق آذربایجان شرقی بوده که نقش بسیار مهمی در رشد اقتصادی استان و کشور ایفا می کنند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی گفت: به علت اتمام زمین صنعتی قابل واگذاری در شهرک سرمایه گذاری خارجی و با توجه به کسب عنوان نمونه کشوری این شهرک، برای توسعه آن، بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه با عنوان شهرک صنعتی بعثت ایجاد شد.
نیرومند اسکویی، با اشاره به اقدامات این شرکت برای عمل به شعار سال «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» و تاکیدات استاندار آذربایجان شرقی مبنی بر تسهیل در امر سرمایه گذاری ادامه داد: این شرکت در واگذاری حق انتفاع زمین به سرمایه گذاران در استان نسبت به استان های دیگر پیشتاز بوده و نمونه بارز آن واگذاری زمین صنعتی در قالب ۱۲۵ قرارداد در فاز توسعه شهرک صنعتی بعثت در مدت یک ماه بوده که از نظر حجم واگذاری در سطح کشور در این مدت کم نظیر است.
وی با اشاره به توسعه واحدهای صنعتی، تولیدی مستقر در شهرک صنعتی سرمایه گذاری خارجی یادآوری کرد: اغلب سرمایه گذاران مستقر در شهرک سرمایه گذاری خارجی واحدهای خود را توسعه داده و یا به دنبال توسعه آن هستند که از جمله آن ها شرکت میراب پروفیل (هافمن)، آدوپن پلاستیک پرشین (وین تک)، پارلا منسوجات است.
رییس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی با اشاره به مشکلات طرح توسعه شرکت پارلا منسوجات که ۱۰۰ درصد سهام دار این شرکت خارجی بوده و سومین طرح توسعه در شهرک سرمایه گذاری خارجی است، گفت: بعد از برگزاری جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با حضور استاندار آذربایجان شرقی تصمیمات لازم در جهت حل مشکل این واحد تولیدی اتخاذ و مشکل چندین ساله آن حل شد.
نیرومند اسکویی، افزود: دفترچه قرارداد توسعه واحد تولیدی پارلا منسوجات این هفته از سوی استاندار آذربایجان شرقی به سرمایه گذار ترکیه ای تحویل خواهد شد و با ایجاد طرح توسعه این واحد تولیدی بیش از ۱.۵ میلیون دلار سرمایه گذاری در این شهرک انجام و برای ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد می شود.
وی در خصوص مسایل اوقافی شهرک صنعتی سرمایه گذاری خارجی، اظهار داشت: در این زمینه مشکلاتی وجود دارد که بر اساس دستور استاندار آذربایجان شرقی جلساتی در این خصوص با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تشکیل شده و تلاش می شود این مشکلات حل شود.