وی افزود: یکی از دلایل تلاش غربی ها برای محدود کردن فعالیت هسته ای ایران، تلاش برای انحصاری نگهداشتن این فناوری برای خودشان است تا سایر ملت ها را تحت سلطه خود قرار دهند؛ ولی فرزندان غیور این آب و خاک هیچگاه از اهداف و آرمان های انقلاب دست نخواهند کشید.
آقاجری در بخش دیگری از این گفت وگو با اشاره به لزوم توجه به کنترل صنایع آلاینده ادامه داد: سازمان حفاظت محیط زیست سال ۱۴۰۰ را 《احیای زمین، افزایش بهره وری برای توسعه پایدار》نامگذاری کرده و همانگونه که از شعار امسال مشخص است، برخی از قوانین، مانع احیا زمین و در نتیجه افزایش بهره وری برای توسعه پایدار شده اند.
نماینده بندر ماهشهر، امیدیه، هندیجان و بندر امام خمینی(ره) در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تبصره یک ماه ۳۸ قانون ارزش افزوده، بیان کرد: به عنوان مثال در این تبصره به صراحت عنوان شده پالایشگاه ها و پتروشیمی ها آلاینده هستند و باید حق آلایندگی پرداخت کنند.
آقاجری افزود: اما این قانون در سال های اخیر مورد مناقشه قرار گرفته و متاسفانه برخی از پتروشیمیها درمنطقه ما ، با تمسک به بخشنامه معاونت حقوقی ریاست جمهوری و با دریافت برگ سبز از پرداخت حق آلایندگی معاف شده اند.
وی این بخشنامه را مغایر با شعار سازمان حفاظت محیط زیست دانست و افزود: صنایع پتروشیمی ذاتا آلاینده هستند و این آلایندگی سبب آلودگی خشکی، دریا و هوا و در کل باعث آلودگی کره زمین می شود.
نماینده بندر ماهشهر، امیدیه، هندیجان، بندر امام خمینی(ره) در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با پرداخت حق الایندگی از سوی صنایع پتروشیمی، مدیریت شهری می تواند سیاست های زمین پاک را با طراحی برنامه ای مدون در جامعه به اجرا در آورد و ما در مجلس شورای اسلامی به طور جدی پیگیر پرداخت حق آلایندگی از سوی پتروشیمی ها هستیم.
در سال ۱۹۷۰ در پاسخ به بحران محیط زیست، روز ۲۲ آوریل مصادف با دوم اردیبهشت و هر چهار سال یک بار سوم اردیبهشت ماه، به عنوان روز زمین پاک انتخاب شد. این مناسبت برای ارتقاء آگاهی و آموزش در مورد مسائل زیست محیطی و ترویج فرهنگ حفاظت و پاسداری از زمین تعیین شده است.