وی تاکید کرد : دولت تدبیر و امید با فراهم کردن بسترهای لازم برای نقش آفرینی نهادهای اجتماعی در ارائه خدمات و همچنین تصمیمسازی گامی موثر در کوچک سازی دولت و متولی گری برداشته است.
نماینده عالی دولت در مازندران گفت : با پیچیده شدن معضلات و مطالبات اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی ، ارائه خدمات از توان نهادهای دولتی خارج شده است و هیچ دولتی در ایران و دیگر نقاط دنیا نمی تواند تمامی نیازهای اجتماعی را برطرف کند. نمی توان از دستگاه های دولتی انتظار داشت تا همه نیازمندیهای مختلف در حوزه اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی را بر دوش گرفته و برطرف کرد.
وی متولیگری دولت در ارائه تمامی خدمات را خارج از توان مالی و فنی دستگاه ها دانست و افزود : متولیگری نهادهای دولتی کیفیسازی خدمات را قربانی خواهد کرد و نقش مردم و جامعه در مدیریت مشکلات اجتماعی را حذف می کند.
حسین زادگان بهزیستی را نهادی با مسئولیت و خدمات متکثر و متنوع توصیف کرد و گفت : استفاده از شرکای اجتماعی در قالب خیرین ، سمنهای مردم نهاد و تشکلهای اجتماعی اتفاقی مثبت برای بهزیستی است که در سال های اخیر در بهزیستی کشور توسعه یافته است.
استاندار مازندران خواستار چنین اتفاقی در تمامی نهادها و دستکاه های دولتی شد و افزود : این اتفاق نه تنها منجر به استفاده از تمامی ظرفیت اجتماعی برای تحقق توسعه همه جانبه خواهد شد ، بلکه مردم و نیروهای اجتماعی را نیز در حاکمیت دخیل خواهد کرد.
حسین زادگان همچنین به افتتاح مراکز مثبت زندگی اشاره کرد و اظهار داشت : کوچ بهزیستی برای ارائه خدمات الکترونیکی و فعالیت در فضای فناوری اطلاعات می تواند به پویایی و گسترش خدمات و مسئولیت آن بینجامد.
وی افزود : به طور طبیعی بهزیستی به عنوان دستگاهی با توع و تکثر در فعالیت ها از دایره وسیعی از مسئولیت و خدمات برخودار است که نه در توان و نه در اعتبارات این نهاد است و باید شرکای اجتماعی همچون تشکل های مردم نهاد و خیرین در این زمینه وارد شوند.
۱۱۷ مرکز مثبت زندگی در مازندران امروز دوشنبه همزمان با افتتاح ۲ هزار ۴۰۰ مرکز کشور با حضور ویدئو کنفرانسی رییس جمهور به بهرهبرداری رسید. این مراکز در فاز نخست در مجموع ۲۲ خدمت به ۵۱ هزار خانوار تحت پوشش بهزیستی استان ارائه خواهند داد و مهم ترین زیرساخت آنها هم الکترونیکی کردن پرونده های مددجویی جامعه هدف است.
بهزیستی مازندران دارای ۲۴۵ هزار مددجوی تحت پوشش است که از این تعداد حدود ۶۰ هزار نفر مستمری دریافت می کنند و بقیه از دیگر خدمات بهزیستی بهره مند هستند.
سال گذشته با وجود تحریم های سنگین اقتصادی که مازندران را بی نصیب نکرد، تسهیلات اشتغال و توانمندسازی جامعه هدف بهزیستی مازندران در سالی که سال رونق تولید نام گرفته بود ، رشد ۱۵۰ درصدی داشت.
طبق اعلام رسمی بهزیستی مازندران بیش از ۷۰ درصد اشتغال زایی حوزه بهزیستی ثمربخش و بادوام بوده و کمتر از ۳۰ درصد با شکست رو به رو می شوند که جزو بهترین خروجی های کشور محسوب می شود.