تهیه کننده فیلم «مرگ کسب و کار من است» در ادامه افزود: مسئولین و مدیران سینمایی و همچنین دولت و وزارتخانه باید فکر اساسی برای سینما کنند و تمهیداتی برای آن در نظر بگیرند. در حال حاضر ضربه اساسی به سالنهای سینما خورده است این در حالی ست که ۱۰۰ سالن هم امسال اضافه شده بود.
او اظهار کرد: بخشی از سینماگران نیز روی به شبکه نمایش خانگی آوردند و ساختار سینما و هنر نمایش تغییر پیدا کرده است و به علت شرایط بحرانی کرونا و خالی شدن سینماها که به دلیل عدم برنامه ریزی مسئولان ذیربط است، سینما رها شده است.
تهیه کننده فیلم سینمایی «روسی» درباره محتوای فیلمها گفت: ما باید فیلمی بسازیم که فقط برای جشنواره و فرشهای قرمز نباشد چراکه این جشنوارهها فیلم را ماندگار نمیکند؛ این محتواست که فیلم را غنی میکند مانند فیلم «باشو غریبهای کوچک» ی، فیلم «بینوایان»، فیلم «خوشههای خشم» یا فیلم «نیاز» که هنوز هم زنده هستند و میتوان آنها را دید؛ در حال حاضر بعضی از فیلمهایی که زیاد میفروشد هجو هستند و حتی اسمشان نیز سخیف است و محتوا و معنایی را به مخاطب القا نمیکنند؛ ما در فیلمها باید درد جامعه را بازگو کنیم یا اگر گودالی هست آن را نشان دهیم تا به دره سقوط نکنند.
وی در ادامه تصریح کرد: رسالت سینما فیلم خوب است و کسانی که عاشق سینما هستند باید مدیریت شوند و وارد سینما شوند.
ثقفی درباره اکران آنلاین گفت: در این نوع اکران حفاظت از فیلمها وجود ندارد و بسیار خطر قاچاق فیلم وجود دارد؛ دولت باید تضمینی دهد یا برنامهای را پیاده کند که سرمایه فیلم هدر نرود حال این برنامه میتواند تخصیص بخشی از فروش نت باشد یا دیگر برنامهها که نیاز به کارشناسی دارد.