وی افزود: کلیه این آثار و گواهی پذیرش مقالات در سامانه همایش ملی زیست جهان پسا کرونا بارگذاری می شود.
دبیر همایش ملی مجازی زیست جهان پسا کرونا تاکید کرد: ۲۷ مقاله علمی و یاداشت های فنی برگزیده در افتتاحیه این همایش در هفت پنل تخصصی دین، بهداشت و سلامت، فرهنگی و اجتماعی، آب و خاک و کشاورزی، اقتصاد صنعت و گردشگری ، علم و فناوری و آموزش و پنل سیاست داخلی و خارجی در ۲ نوبت صبح و عصر توسط صاحبان آثار ارائه می شود.
علی اکبری یادآور شد: در هر پنل تخصصی سه اثر شامل ۲ مقاله علمی و یک یاداشت فنی ارائه می شود.
وی اضافه کرد: همایش ملی مجازی زیست جهان پسا کرونا در سراسر کشور مورد استقبال اساتید، دانشجویان، صاحب نظران، پزشکان، روزنامه نگاران، کارشناسان و علاقمندان قرار گرفته است.
دبیر همایش ملی مجازی زیست جهان پسا کرونا در خصوص گواهی حضور، کتاب چکیده و مجموعه مقالات پذیرفته شده در این همایش گفت: گواهی حضور در همایش هفته بآینده بر روی سامانه همایش به آدرس: https://wac۲۰۲۰/ قرار خواهد گرفت، بنابراین شرکتکنندگان از گواهی مربوطه پرینت گرفته و سپس کتاب چکیده و مجموعه کامل مقالات پذیرفته شده در قالب سی دی بر روی سامانه همایش قرار میگیرد.
وی از اصحاب رسانه، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس خانه مطبوعات استان قدردانی کرد و گفت: اصحاب رسانه با ارسال یادداشت های فنی خود به این همایش، باعث شدند این همایش مردمی و جامعه محور شود.
علی اکبری با ذکر این مطلب که دانشگاه پیشران توسعه و حرکت های بزرگ اجتماعی و فرهنگی است، افزود: دانشگاه ها باید در کلیه رویدادها، عالمانه و سنجیده وارد عمل شود و راه حل ارائه کنند.
دبیر علمی همایش ملی مجازی زیست جهان پسا کرونا ادامه داد: دانشگاه ایلام در تمامی رویداد ها کنار مردم ایستاد و در ایام کرونا نیز ۲۸ پیشنهاد توسط اعضای هیات علمی این دانشگاه برای کاهش شیوع کرونا ارائه شد که تعداد زیادی از این پیشنهادات مورد استفاده قرار گرفت.