پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - May 09 2024
کد خبر: ۵۶۲۵
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۱
بخشدار مرکزی کاشمر:
عجب شیر پرس - بخشدار مرکزی کاشمر گفت: بر اساس بررسی صورت گرفته پیش‌بینی می‌شود ۵۰ درصد دانش‌آموزان روستاهای بخش مرکزی هیچ‌گونه امکان دسترسی به آموزش‌های مجازی از طریق تلفن همراه و رایانه را ندارند.
۵۰ درصد دانش‌آموزان روستاهای بخش مرکزی کاشمر به آموزش مجازی دسترسی ندارندبه گزارش عجب شیر پرس به نقل از ایسنا، سعید چیتی در جلسه شورای آموزش‌ و پرورش که در سالن همایش‌های فرمانداری کاشمر برگزار شد، عنوان کرد: بازگشایی مدارس دغدغه‌هایی را برای روستاییان، به خصوص در روستاهای محروم، به وجود آورده است. اکثر مردم روستاهای نای، فرشه، بهاریه و قوچ پلنگ در بالا ولایت و روستاهای اسحاق‌آباد، تل‌آباد و گندم‎بر در پایین ولایت کارگر هستند و شرایط خرید یک گوشی را هم ندارند و این به دانش‌آموزان لطمه خواهد زد.
بخشدار مرکزی کاشمر افزود: اگر در این خصوص فکر جدی نشود، ادامه تحصیل دانش‌آموزان برای برخی والدین اصلا مهم نیست، در روستای گندم‌بر اگر بهترین امکانات را هم برای‌شان ببریم اما شرایط اینکه بخواهند از گوشی استفاده کنند، ندارند و ترجیح می‌دهند برای کسب درآمد فرزندان خود را به کارگری بفرستند.
وی بیان کرد: چون در این مدت که دانش‌آموزان تعطیل بودند والدین آن‌ها را به کارگری می‌فرستادند و کمک خوبی برای مخارج خانواده بودند، اکنون شرایط به گونه‌ای شده که برخی دیگر نمی‌خواهند فرزندان خود را برای تحصیل به مدرسه بفرستند.

مسئولیت سرویس‌های مدارس با آموزش‌ و پرورش است
در این جلسه همچنین فرماندار کاشمر با بیان اینکه در راستای رویکرد آرام‌سازی سه اصل اطلاع‌رسانی، هماهنگی و اقناع‌سازی باید ملاک عمل تمام مسئولان قرار گیرد، گفت: این مسائل در همه حوزه‌ها باید ملاک عمل قرار گیرد.
مسلم ساقی با تأکید بر هماهنگی بین بخشی که گاه مورد غفلت قرار می‌گیرد، افزود: با هماهنگی بین بخشی برخی از مشکلاتی که سال‌هاست به آن‌ها وارد نشده‌ایم، قابل حل است.
وی ادامه داد: زمان بازگشایی مدارس در حوزه مدارس هیچ مشکلی نباید وجود داشته باشد و در این خصوص آموزش‌ و پرورش آمادگی کامل باید داشته باشد، بیشتر از گذشته باید با انجمن اولیا و مربیان ارتباط برقرار شود. باید پیش‌بینی هر نگرانی را در هر حوزه‌ای داشته باشیم. اگر پیش‌بینی صورت گیرد، برای رفع آن نیز هم اقدامات لازم انجام می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه ساماندهی سرویس‌های مدارس با شهرداری ولی هماهنگی و مسئولیت آن‌ها با آموزش‌ و پرورش است، تصریح کرد: اگر مشکلی بین شهرداری و والدین به وجود آمد آموزش‌ و پرورش وارد خواهد شد.

۲۶۰۰ همکار فرهنگی باید کلاس مجازی تشکیل دهند
مدیر آموزش‌ و پرورش کاشمر در این جلسه گفت: تاکنون برای وضعیت اینترنت روستاها جلساتی برگزار شده و فقط در روستای گندم‌بر با مشکل مواجه هستیم که امیدواریم به زودی اقدامات لازم صورت گیرد.
علی طاهریان افزود: برنامه درسی تمام مدارس مشخص شده و منطبق با شرایط ارائه می‌شود. همچنین ذخیره لازم برای وسایل و تجهیزات مورد نیاز بهداشتی صورت گرفته و به میزان لازم نیز ماسک برای مدارس پیش‌بینی شده است.
مدیر آموزش‌ و پرورش کاشمر بیان کرد: با توجه به نگرانی‌های اولیا، به خصوص در پایه اول ابتدایی، از همه مسئولان انتظار داریم بیشتر از سال‌های گذشته نسبت به فضاسازی و نصب بنر و تبریک بازگشایی مدارس اقدام کنند چون در اول مهر مشکلاتی خواهیم داشت و ۲۶۰۰ همکار فرهنگی باید کلاس مجازی تشکیل دهند. این مسائل نیز آسیب‌هایی را به همراه دارد که باید در راستای کاهش چالش‌ها تلاش شود.
وی اظهار کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا امسال نخواهیم توانست سرویس مدارس را سرپرستی کنیم و خود اولیا برای تامین سرویس مدرسه فرزندانشان اقدام می‌کنند. برای این منظور لیست سرویس‌هایی که به تائید سازمان مدیریت حمل‌ و نقل شهرداری رسیده را به مدارس اعلام خواهیم کرد.
طاهریان افزود: اگر چه مدارس بدهی‌هایی به اداره آب و فاضلاب شهرستان دارند اما نمی‌توان چمن‌ها را خشک کرد. ۳۳ هزار دانش‌آموز شهرستان فقط دو زمین چمن‌ دارند که استفاده می‌کنند.

۳۴ مدرسه بدهکار به آب و فاضلاب
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان کاشمر در ادامه گفت: اگر چه با پیگیری صورت گرفته آب هیچ‌کدام از مدارس قطع نیست اما از سویی باید بدهی‌های مدارس را هم مدنظر قرار داد.
علیرضا عباسی افزود: از ۱۰۴ مدرسه شهر کاشمر فقط ۳۴ مدرسه کمتر از ۳۰ درصد به آب و فاضلاب شهرستان بدهکار هستند و باقی مشکل خاصی ندارند. همین آمار هم در روستاها وجود دارد.
وی اظهار کرد: هر چند اگر مدارس به اداره آب و فاضلاب مراجعه داشته باشند، مشکلاتشان رفع خواهد شد اما متاسفانه مراجعه‌ای نداشته‌اند. لازم است در این خصوص کارگروهی تشکیل و وضعیت انرژی که در مدارس مصرف می‌شود، ساماندهی گردد.

مراکز پیش‌دبستانی بیشترین آسیب‌پذیری را دارند
در ادامه جلسه نماینده مدیران و مؤسسان مدارس و مراکز غیر دولتی گفت: بیشترین آسیب‌پذیری در مراکز پیشمدیر آموزش‌ و پرورش کاشمردبستانی به چشم می‌خورد. در واقع بسیاری از این مراکز یا اعلام تعطیلی و توقف فعالیت کرده‌اند و یا اینکه در آستانه تعطیلی هستند.
عباس غیورمقدم افزود: این مراکز هنوز نمی‌دانند که سال آینده ادامه کار می‌دهند یا فعالیت‌شان متوقف می‌شود. در این خصوص باید تدابیر جدی اتخاذ گردد. هر چند مراکز پیش‌دبستانی سال‌های گذشته به جد پای‌کار بودند اما اکنون به‌ شدت آسیب دیده‌اند و در آستانه تعطیلی هستند. همچنین نیاز است کارگروه ویژه مدارس و مراکز غیردولتی فعالیت خود را آغاز کند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: