به گزارش عجب شیر پرس به نقل از ایرنا، اکبر بهنامجو در نشستی با رییس جهاد دانشگاهی کشور افزود: برای تحقق این امر زمینی به مساحت یک هزار و ۳۰۰ مترمربع به جهاد دانشگاهی استان واگذار شده است.
وی گفت: این استان آمادگی دارد از تمام ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در توسعه استان استفاده کند.
وی با قدردانی از جهاد دانشگاهی به خاطر راهاندازی مرکز درمان ناباروری در استان اردبیل افزود: با فعالیت این مرکز بخشی از نیاز استان و کشورهای همسایه برای رفع مشکل نازایی و افزایش نشاط خانوادهها مرتفع شده است.
وی همچنین ورود جهاد دانشگاهی به تحقیق و مطالعات فندق را کاری ارزشمند دانست و گفت: با توجه به قرار گرفتن بخشی از جنگلها فندق کشور در استان اردبیل هماهنگیهای لازم با سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل منابع طبیعی استان برای واگذاری زمین مناسب جهت ایجاد نهالستان و مزرعه الگویی مکانیزه انجام شده است.
او به واگذاری بازنگری طرح جامع گردشگری استان به جهاد دانشگاهی اشاره کرد و اظهارداشت: این طرح با نگاهی عملیاتی و اجرایی جهت ایجاد توسعه متوازن در صنعت گردشگری استان اردبیل انجام میگیرد.
استاندار اردبیل اظهارداشت: با توجه به اینکه طرح فناورانه ایجاد و راهاندازی خط تولید نشاسته پلیمری به ظرفیت یک هزار و ۵۰۰ تن در سال توسط جهاددانشگاهی در استان اردبیل به توسعه اقتصادی و صنعتی منطقه کمک شایانی خواهد کرد و برای تسریع این کار همکاری لازم را با جهاد دانشگاهی خواهیم داشت.
بهنامجو گفت: استان اردبیل آماده فراهم کردن زیرساختهای لازم از جمله زمین، سوله و بخشی از اعتبارات لازم برای شروع فاز نیمهصنعتی این طرح است.
رییس جهاد دانشگاهی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی هم در این نشست با بیان اینکه ظرفیتهای بدنه جهاد دانشگاهی کشور با توجه به مزیتهای نسبی و منطقهای در استانها مورد استفاده قرار میگیرد، افزود: این نهاد انقلابی با توجه به تجربیات ۴۰ ساله خود بویژه در حوزه علم و فناوری در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
حمیدرضا طیبی، فندق را یکی از مزیتهای طبیعی استان اردبیل دانست و افزود: محققان جهاد دانشگاهی اردبیل دنبال تولید نهال شناسنامهدار فندق برای کشت و توسعه صنایع تبدیلی این محصول با ارزش هستند.
وی از تصویب ۲۰ میلیارد ریال برای ایجاد و راهاندازی خط تولید نیمهصنعتی نشاسته پلیمری جهاد دانشگاهی در قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کشور خبر داد و اضافهکرد: تسریع اجرای این پروژه نیازمند افزایش اعتبار ملی و مساعدت استانی است تا با راهاندازی آن یکی از نیازهای اساسی کشور در صنعت نفت مرتفع شود.