به گزارش عجب شیر ما به نقل از ایسنا، نیلوفر حیدری در خصوص تغذیه شب یلدا، اظهار کرد: توصیه میشود افراد در وعده ناهار وشام برای احتراز از دریافت زیاد کالری، غذای کمتری مصرف کرده و از مصرف غذاهای سرخ شده اجتناب کنید و سعی کند نیمی از بشقاب خود را با سالاد و سبزی پر کنند، زیرا مصرف سالاد وسبزی مانع جذب چربی و مواد قندی شده و از اضافه وزن جلوگیری میکند.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: همچنین توصیه میشود برای پذیرایی از میهمانان و اعضا خانواده، شیرینیهای ساده و در اندازه کوچک تهیه شود تا با افزایش دریافت قند و چربی اضافی مواجه نشویم.
وی همچنین توصیه کرد، افراد در مصرف شیرینی وشکلات زیاده روی نکنند و برای صرف چای، بجای قند و شکلات از چند عدد کشمش یا توت خشک ویا خرما استفاده کنند.
حیدری گفت: بجای مصرف شیرینی و شکلات اصولا بهتر است از میوه استفاده شود تا ضمن تامین نیاز بدن به میوهها و بهره گیری از املاح و ویتامینهای آنها ، آنتی اکسیدان موجود در آن نیز که در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر ازجمله دیابت ، بیماریهای قلبی عروقی و سرطانها موثر است به کمک سیستم ایمنی بدن بیاید.
این کارشناس تغذیه همچنین از مردم خواست تا در انتخاب آجیل دقت کرده و از پستههایی که پوست بسیار زرد براق یا مغز قرمز شده دارند و همچنین از آجیل های شور و پر نمک که زمینه را برای فشار خون بالا فراهم میکنند و نیز آجیلهای مانده و قدیمی استفاده نکنند.
وی افزود: هرچند مصرف آجیل سالم برای بدن سیار مفید است، اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد. چون در هر 100 گرم انواع مغزها وتخمه ها به طور متوسط 500 تا 600 کالری وجود دارد که موجب چاقی میشود.
حیدری همچنین از افراد خواست که به جایگزین کردن مصرف دوغ و آب بجای نوشابه بپردازند و به هیچ عنوان از نوشابه(حتی انواع کم کالری) و آبمیوه های صنعتی که حاوی قند زیادی هستند، استفاده نکنند.