وی با اشاره به تبعات اقتصادی بیماری کرونا در استان افزود: عمده فعالیت بنگاههای اقتصادی ما در حوزه اشتغال در استان در بخش خدمات است که بیشترین آسیب اقتصادی استان نیز در این بخش به بنگاههایی که بین ۱ تا ۵۰ نفر اشتغال داشته اند، ایجاد شده است.
رحیمی اظهارداشت: در دوران شیوع بیماری کرونا دولت اقدامات حمایتی از جمله ارائه کمک هزینه معیشتی ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومانی به یک میلیون و ۴۰۰ هزار خانوار، ارائه وام یک تا دو میلیون تومانی به یک میلیون و ۲۰۰ هزار خانوار، امکان استفاده بیش از ۷۰ هزار نفر از بیمه بیکاری را در استان فارس انجام داده است.
وی با بیان اینکه تلاش میکنیم در حد توان قسمتی از خسارات مردم را جبران کنیم اضافه کرد: امروز کشور با دو مقوله مهم سلامت و معیشت روبرو شده است که تلاش میکنیم در استان هر دو موضوع با دقت و حساسیت لازم مد نظر قرار گیرد و اقدامات مناسبی برنامه ریزی و اجرا کنیم.
رحیمی با تقدیر از حمایت و اقدامات نیک اندیشانه اعضای اتاق بازرگانی فارس در کمک به مردم در دوران شیوع بیماری کرونا ادامه داد: مردم فارس کمکهای زیادی برای جبران خسارتهای ناشی از بیماری کرونا در استان داشتند که پتانسیل و توانمندی مردم فارس در رسیدگی به آسیب دیدگان کرونا بالاست لذا تلاش میکنیم ساماندهی و هدفگذاری درست و اثرگذاری برای این کمکها داشته باشیم.
در این آئین محموله شامل تعداد ۶۲ دستگاه ونتیلاتور، ۲۶۵ هزار شیشه محلول ضد عفونی کننده دست، ۷۶ هزار عدد ماسک مناسب بیمارستانی، هزار و ۵۰۰ دست گان های آی سی یو ضد عفونی شده، هزار و ۵۰۰ عدد شیلد های مصرفی پرسنل بیمارستان، ۸ هزار جفت دستکش معاینه، ۸ دستگاه تب سنج دیجیتال و ۲۳۸ گالن ۲۰ لیتری محلول مورد نیاز مراکز درمانی و خانههای بهداشت با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد تومان از سوی اعضای اتاق بازرگانی فارس به دانشگاههای علوم پزشکی استان اهدا شد.