وی افزود: شبکه آموزش از روز گذشته به کمک ما آمده است و ۱۰ نوبت آموزش را در پایههای دوره اول و دوم ابتدایی، دوره اول و دوم متوسطه، فنی حرفهای و کاردانش پخش میکند و از امروز این ۱۰ نوبت به ۱۴ نوبت افزایش پیدا کرده است که در هفت روز هفته جریان دارد.
وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: به نظر میرسد با توجه به استقبال خوبی که از سوی دانشآموزان به عمل آمده است، نیازمند این هستیم که فرصت آموزش را افزایش دهیم. با مدیران صدا و سیما گفتوگو کردم تا از ظرفیت شبکههای دیگر آموزشی و تلویزیونی برای توسعه فرصتهای آموزشی استفاده کنیم.
حاجیمیرزایی با بیان اینکه امکانی را از طریق همراهی اپراتورهای موجود در کشور بر روی بستر امن اینترنتی فراهم کردیم، گفت: شبکهای تحت عنوان شبکه اجتماعی دانشآموزان یا شبکه شاد ایجاد کردیم که ارتباط بین معلمان و دانشآموزان را برقرار میکند.
وی ادامه داد: معلمان میتوانند دروس را از طریق این شبکه با دانش آموزان به اشتراک بگذارند و جریان آموزش آنها را پیگیری کنند، طرح آزمون و سوال کنند و اطمینان یابند که دانشآموزان حتما آموزش لازم را دریافت میکنند.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: با انجمن اولیا و مربیان نیز گفتوگو کردیم تا با استفاده از ظرفیت ۱۰ هزار مدرس برای خانواده و همچنین ۳۷۰ مرکز مشاوره، به خانوادهها کمک کند تا مراقب آموزش فرزندانشان باشند.
حاجی میرزایی تاکید کرد: برای معاونان آموزشی ماموریتی تعیین شد که پروتکلی را برای مشارکت موثر مدیران و معلمان در این فرایند آموزشی تدارک ببینند. باید اطمینان پیدا کنیم که در همه مدارس مدیران اشراف کافی بر دانشآموزان دارند و ارتباط مناسبی تحت نظارت مدیر با دانشآموزان دارند.