جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - November 22 2024
کد خبر: ۴۳۸۱
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۲
آذری جهرمی در حاشیه جلسه هیئت دولت:
عجب شیر پرس - وزیر ارتباطات گفت: بنا بر برنامه ریزی های انجام شده، بعد از آماده شدن ماهواره‌بر سیمرغ اقدامات لازم برای در مدار قرار گرفتن ماهواره ظفر ۲ انجام خواهد شد.
«ظفر ۲» خردادماه سال آینده در مدار قرار می‌گیردبه گزارش عجب شیر پرس به نقل از مهر، محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در مورد ماهواره «ظفر ۲» گفت: طراحی ماهواره ظفر ۲ به اتمام رسیده و همان قابلیت‌های ماهواره ظفر یک را دارد منتهی دقت دوربین آن بیشتر است و دوربین آن ۱۶ متری است.

وی ادامه داد: بنا بر برنامه‌ریزی‌های انجام شده، بعد از آماده شدن ماهواره بر سیمرغ اقدامات لازم برای در مدار قرار گرفتن ماهواره ظفر ۲ انجام خواهد شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعاتدر واکنشبه انتشار لباس فضانوردان با هشتگآینده روشن در فضای مجازی، گفت:قرار بود ما برنامه ارسال فضانورد را رسانه ای کنیم که یک خطای غیرقابل انکار در این زمینه رخ داد واشتباهاتی در تبلیغات این موضوع صورت گرفت که حساسیتافکار عمومی را در پی داشت.

آذری جهرمی افزود: بنده بدون لکنت در این مورد عذرخواهی کردم و باید بگویم که صرفاً یک اشتباه رسانه ای رخ داد و این خطا،موضوع اعزام فضانورد را تحت شعاع قرار داد و خبر را پوشاند و از این بابت باید از کسانی که در حوزه فضایی فعالیت می کنند، پوزش خواست.

وی در واکنش به سوالی درباره قطع شدن تلفن های استان گیلان به جهت بارش شدید برف،گفت: دلیل قطعی گستردهشبکه ارتباطات در آنجا، قطعی برق است و ۵۰ درصد برق استان قطع شده و طبیعتاً برخی از مراکز مخابراتیفاقد دیزل، دچار اختلال شدند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: ازروز گذشته ۴ اکیپ با تجهیزات از استان های همجوار فرستاده ایم که دو اکیپ در حال حاضر به آنجا رسیده اند در حال رفع مشکل هستند.

آذری جهرمی تصریح کرد: از ۳۸۱ سایت قطع شده تلفن همراه تا امروز صبح حدود ۹۰ سایت متصل شده است و مراکز پرظرفیت در شهرهای املش و چابکسر نیز به مدار بازگشته اند و ارتباطات ازشب گذشته به حالت طبیعی بازگشته است و همکاران ما تلاش می کنند که سایر ارتباطات را هم برگردانند.

وی افزود: همچنین سازمان فضایی اعلام آمادگی کرده است کهسریعاً می تواند ارتباطات سیار ماهواره ای را در این مناطق مستقر کند تا مردمبتوانند از طریق این ایستگاه، تماس های خود را انجام دهند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه علت نرسیدن ظفر به سرعت مورد نیاز چه مسئله ای بوده است، گفت: صرفاً ۱۲ ثانیه لازم بود که این کار به اتمام برسد.

آذری جهرمی با بیان اینکه در ۱۲ ثانیه آخرباید سوخت و توان ماهوارهافزایش پیدا می کرد که به سرعت لازم برسد، ادامه داد: این مشکل هم می تواند به کیفیت سوخت و هم وزن ماهواره بازگردد.

وی تاکید کرد: مشخصاست که اگر ۱۲ ثانیه دیگر موتور فعالیت و سوخت آن کفایت می کرد، قطعاً ماهواره در مدار قرار می گرفت و اشکال مرحله قبل که در ماهواره پیام داشتیم هم برطرف شده بود. به صورت کلی باید گفت که۹۵ درصد این اقدام موفقیت آمیز بود و ان شاءالله این مشکل ۱۲ ثانیه در مرحله بعدی حل خواهد شد.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: