وی با اشاره به نقش مراکز مشاورههای دانشجویی برای کاهش آسیبها گفت: طی چند وقت اخیرمراکز مشاوره دانشجویی فعالتر شدهاند. همچنین سعی شده محیطهای دانشجویی پایش شوند، نه اینکه مراکز صرفا برای مراجعه صرف باشد.
او افزود: وقتی میگوییم شیوه مراکز مشاوره دانشجویی به شکل پایشیاست، یعنی حتی مسئولان دانشگاه، استادان، خانواده و دوستان این دانشجو باید ازمشکلات یا نگرانیهای آن شخص مطلع باشند تا بتوان به نحوی به او کمک کرد.البته که طبق گزارشاتگروههای مشاوره توانستهاند، بسیاری از مشکلات این چنینی را حل کنند، اما بعضا پیشآمده که افراد رغبتی برای حل کردن مسائلشان ندارد و یا چون بروز و ظهور ندارد، آن را پیگیری هم نمیکنند. به طور کل علتهای این مساله به صورت ریشهای بررسی خواهد شد.
وزیر علوم بیان کرد: برخی دانشجویان گاهی اوقات اقدام به خودکشی میکنند که خوشبختانهاتفاقی برای آنها نمیافتد و تعداد خیلی کمی خودکشی منجر به فوت بوده، اما مواردپیش آمده در این چند روز نگران کننده بوده است.
وی درباره شائبههای قتل دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار داشت: صحت این موضوع هنوز مشخص نشده است، چرا که دانشجو ساعت ۱۱ شب شخصا خوابگاه را ترک کرده و دیگر بازنگشته و بررسی مسائل جنایی به عهده پلیس است.
وزیر علوم در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است؛ مرگ این دانشجویان به حوادث و درگیریهای اخیر اهواز مربوط باشد؟ گفت: خیر، این مساله و فوت دانشجویان ارتباطی با ناآرامیهای اهواز ندارد.