وی بیان کرد: متأسفانه در برنامهریزیها هرگاه هدف صرفهجویی و کاهش هزینههاست از موضوع فرهنگ و هنر که یکی از زیرساختهای لازم و ضروری کشور و جامعه است غفلت میشود.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه سرمایهگذاری در حوزه فرهنگ زیرساختهای جامعه را مستحکم میکند افزود: سرمایهگذاری در حوزه فرهنگ سبب میشود نتایج مثبتی را به صورت ملموس شاهد باشیم و همچنین تقویت بخش فرهنگ نیز منجر به کاهش هزینه کشور برای رفع آسیبهای اجتماعی میشود.
ذوالقدر سپس با بیان اینکه فرهنگ بهصورت مستقیم و غیرمستقیم بر ارتقای اقتصاد کشور تأثیرگذار است تصریح کرد: تدوین سیاستهای کارآمد، ایجاد فضای گفتوگو، بهبود فضای کسب و کار فرهنگی، مداخله اصولی دولت و واگذاری به بخش خصوصی، قاعدهمند شدن حمایتهای کارشناسی شده، ایجاد نهاد متولی و بهکارگیری مدیران کارآمد از مواردی است که در حوزه فرهنگ باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به ضرورت تقویت فرهنگ در شرایط فعلی کشور گفت: شریانسازی سالم اقتصادی در روند این فعالیت و شکلگیری بازار، بهرهگیری از ظرفیتهای متنوع داخلی، شبکهسازی سالم تولید و توزیع، راهاندازی کسب و کارهای کوچک، تقویت و شکلگیری بازار صنایع دستی، تقویت و گسترش گردشگری و در واقع گسترش صنایع نرم وخلاق و نظارت کارآمد از جمله اقداماتی است که باید در شرایط حاضر برای تقویت حوزه فرهنگ بر آن تمرکز کنیم.