وی با تاکید بر اینکه در انتخابات دور بعد مجلس دیگر شرکت نخواهم کرد بنابراین حرفهای من انتخاباتی نیست، افزود: روز اول بعد از رأی آوری در انتخابات به محله ملازینال تبریز در حاشیه شهر رفتم، چند روز بعد معاون وزیر راه و شهرسازی را به یکی از منازل حاشیهنشین بردم، از اوضاع مردم آن منطقه اشک ریخت و پس از بازگشت به تهران، بودجه و اعتبار تخصیص داد ولی چند ماهی است که اداره کل راه و شهرسازی استان مشکلاتی را در مسیر این طرح ایجاد کردهو باید موانع طرح برطرف شود.
وی با بیان اینکه با هدف کارآفرینی برای جوانان به مجلس رفتم و پیگیری اتصال راه آهن جمهوری آذربایجان به تبریز از اولویتهای پیگیری من بوده است، گفت: باید اتصال این خط آهن به تبریز به مطالبه تبدیل شود چرا که موجب افزایش 20 تا 25 درصدی سرانه درآمد استان خواهد شد و تجارت تقویت میشود.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، سه طرح گیاهان دارویی، گردشگری و صنایع وابسته به ابریشم را مؤثر در افزایش ثروت و ایجاد اشتغال و افزایش سرانه درآمد استان دانست و خاطرنشان کرد: کشت، فرآوری و فروش بیش از 1300 نوع گیاهان دارویی که در استان، به ویژه در جنگلهای ارسباران داریم و بازارهای جهانی نیز دارد، میتواند در تقویت تولید و اشتغال استان مؤثر باشد.
وی با اشاره به اینکه برای تقویت گردشگری و بوم گری در استان تلاش زیادی صورت گرفت، افزود: علیرغم انتقاداتی که صورت گرفت، اما رویداد تبریز 2018 حداقل باعث شد کاری برای گردشگری در این استان شروع شود و باید این توجه تداوم یابد. اکنون بومگردی در استان با تسهیل صدور مجوزها به بیش از 210 واحد رسیده و موجب اشتغال و تقویت درآمد منطقه شده است.
بیمقدارقرار گرفتن پرورش کرم ابریشم را در اولویت ایجاد اشتغال استان مورد تاکید قرار داد و افزود: صنایع وابسته به این صنعت ارزش افزوده بالایی دارد لذا برای کمک به افراد بیکار و حتی ساکن حاشیه شهر باید اشتغالهای این چنینی ترویج شود و تعاونی توسعه در شهرها توسعه یابد.
وی با اشاره به اینکه دولت امکان ایجاد اشتغال ندارد و با مشکلات روبهرو است، ابراز داشت: باید همه با تشکیل تعاونی و حرکت جمعی و نه جزیرهای در راستای ایجاد اشتغال تلاش کنیم و بار بیکاری را از جامعه کم کنیم. زمانی تبریز مرکز تجارت ایران بوده و باید دست به دست هم دهیم به جایگاه اصلی خود برسد.