وی افزود :سرانه فضاهای آموزشی ۱۱ استان کشور از جمله تهران ، البرز و مناطق محروم همچون سیستان و بلوچستان زیر خط میانگین کشوری هستند.
رخشانی مهر با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی قبل از انقلاب کمتر از ۱.۵ متر مربع بود، افزود : با وجود افزایش جمعیت دانش آموزی، به برکت نظام جمهوری اسلامی، این رقم بیش از ۳ برابر افزایش یافته است .
رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: سال گذشته، بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی تخصیص یافته بود و امسال این میزان اعتبار به ۱۳۳ میلیارد تومان رسیده است .
رخشانی مهر، از جمع آوری بخاری های نفتی در سال تحصیلی جدید، خبر داد و افزود : تمام مدارس روستایی کشور که دارای امکانات زیرساختی هستند، امسال به سامانه گرمایشی گاز مجهز می شوند .
وی خاطرنشان کرد: برای اجرا و تجهیز این مدارس به شبکه گاز بیش از ۴۰۳ میلیارد تومان هزینه صرف شده است .
رئیس سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه خیران مدرسه ساز قلب آموزش و پرورش هستند، گفت : با وجود شرایط بد و نامناسب اقتصادی در کشور، میزان مشارکت خیران نسبت به سال های گذشته بیش از ۴۰ درصد افزایش داشته است .
رخشانی مهر تکمیل طرح های نیمه تمام را از اولویت های کاری سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس عنوان کرد و افزود : در صورتی که خیری بین ۳۰ تا ۵۰ درصد در ساخت مدارس مشارکت کند ، دولت موظف است مابقی منابع مالی را تامین کند .
نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به فرسوده بودن فضای فیزیکی مدارس شهری و روستایی این شهرستان گفت : ۴۰ درصد مدارس شهری و ۶۰ درصد مدارس روستایی این شهرستان نیاز به تخریب و بازسازی دارند .
یوسف داودی افزود: در یک سال گذشته ۹ باب مدرسه به همت خیران و سازمان نوسازی در این شهرستان تخریب و بازسازی شده اند که از این تعداد ۶ باب مدرسه به بهره برداری رسیده و مابقی در حال تکمیل و تجهیز هستند.
مدرسه ۱۲ کلاسه منطقه حاشیه نشین لاله قبای سراب در زمینی به مساحت۳ هزار متر مربع در سه طبقه و یک سالن ورزشی با هزینه ۵ میلیارد تومانی در مدت یک سال احداث می شود.