وی با اشاره به اینکه تمام هزینههای این پروژههای از محل اعتبارات شرکت فرودگاههای کشور تامین شده است، افزود: چند سالی میشود که شرکت فرودگاههای کشور اعتبارات و هزینههای خود را تامین میکند و اعتبارات استانی در طرحهای این مجموعه نقشی ندارند و اگر هم داشته باشند بسیار ناچیز و کم رنگ است.
امیرمکری با تاکید بر اهمیت زیرساختها در نه تنها محدودههای فرودگاهی بلکه ایمنی پروازها تصریح کرد: شرکت فرودگاههای کشور به امور عملیاتی، عمرانی و بهسازی مجموعههای تحت مدیریتش اهمیت ویژههای قانل بوده و این امر را در تمام برههها در دستور کار خود دارد.
این مقام ارشد کشوری در حوزه هوایی کشور اضافه کرد: در حال حاضر 62 پروژه در 26 فرودگاه کشور و با اعتبار 8 هزار و 600 میلیارد ریال در حوزه توسعه و بهسازی در دست اقدام است.
وی از تصویب 52 پروژ بهسازی و ابنیه عوامل پروازی طی امسال خبر داد و گفت: این پروژههای در مرحله برنامهریزی و تعیین پیمانکار می باشد که در 35 فرودگاه و با اعتبار 8 هزار و 800 میلیارد ریالی تعریف شده است.
امیر مکری گریزی همچنین به طرحهای هوانوردی حوزه مدیریتش زد و افزود: تامین تجهیزات هوانوردی فرودگاههای کشور نیز در 41 پروژه با 3 هزار و 700 میلیارد ریال اعتبار در دستور کار قرار دارد.
رئیس هیات مدیره شرکت فرودگاهها و ناوبری کشور از مرکز کنترل فضایی کشور و تجهیز اتوماسیون فرودگاه مهرآباد به همراه چهار فرودگاه دیگر را از مهمترین پروژههای فرودگاهی کشور نام برد.