وی ادامه داد: احداث و راهاندازی موزه فوتبال آذربایجان در حفظ و تکریم سرمایههای نمادین و همچنین افزایش میزان توریست در تبریز تاثیرگذار است و می تواند بار آموزشی و جذب سرمایه بالایی داشته باشد.
نیکوخصلت عنوان کرد: چنین فضاها و مکان هایی برای شهر ما، از ایجاد زیرگذر و روگذر خیلی مهم تر است چراکه دانش آموزان و دانشجویان برای بازدید از آن میآیند، فکر و ایده میگیرند، میبینند که گذشتگان چه زحماتی برای فوتبال ما کشیدهاند و با مدیران، مربیان و ورزشکاران بزرگ این شهر آشنا می شوند.
وی فوتبال را یک صنعت و منبع ثروت در جهان دانست و افزود: فوتبال در جهان حرفهای زیادی برای گفتن دارد. به عنوان یک صنعت در دنیا مطرح است و به نوعی موجب باهم بودن ملت ها و شاد کردن مردم می شود.
این عضو ورزشی شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: فوتبال برای انسانها آموزشهای زیادی در مواردی همچون برد و باخت، تلاش کردن، مسئولیت پذیری و باهم کار کردن دارد که همه آنها ارزشمند است و به همین خاطر توانسته مخاطبان زیادی داشته باشد.
وی ادامه داد: هم اکنون حدود ۲۴۰ میلیون نفر در جهان، به ورزش فوتبال مشغول هستند و عده خیلی زیادی نیز به صورت تفننی فوتبال بازی میکنند.
نیکوخصلت گفت: بابت تجهیز و ارتقای موزه فوتبال آذربایجان از روابط عمومی شهرداری تبریز و همه دست اندرکاران شهرداری منطقه ۲ و همچنین آقای نیکنام که زندگی خود را برای توسعه این موزه گذاشته است، تشکر میکنم.