وی با اشاره فعالیت اتاق بازرگانی تبریز و ظرفیتهای این اتاق گفت: با توجه به بازار خوب بلاروس برای برخی کالاهای تولید شده در تبریز، این شهر میتواند در بخشهای تجاری و تولیدی، حوزه صنایع غذایی، شیر و شکلات، کیف و کفش در کشور بلاروس حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد و عرض اندام کند.
نجفی ادامه داد: برگزاری هفتهها و روزهای فرهنگی تبریز و ماگیلیف میتواند زمینه مناسبی برای معرفی فرصتهای سرمایهگذاری و توسعه مناسبات در بخشهای گوناگون باشد.
شهردار تبریز با اشاره ضرورت استفاده شهرهای بلاروس و تبریز از تجربیات یکدیگر گفت: در شهرهای بلاروس به خصوص در شهر ماگیلیف در معماری، فضای سبز و نورپردازیها، نحوه جمعآوری پسماندها و تفکیک زباله، کارهای بسیار خوبی صورت گرفته است که میتوان از این تجربیات در مدیریت شهری تبریز استفاده کرد.
شهردار تبریز با استقبال از انجام سرمایه گذاری در تبریز گفت: در این زمینه از یکی از صنعتگران تبریزی که دارای کارخانه ساخت اتوبوس در بلاروس است، تعداد 20 دستگاه اتوبوس در سال جاری خریداری شده و ما به این سرمایهگذار تضمین میدهیم که در صورت سرمایهگذاری در تبریز، سال آینده بالای 50 تا 60 اتوبوس از این کارخانه خریداری کنیم.
سفیر بلاروس در کشورمان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه دو کشور ایران و بلاروس از سالیان گذشته روابط حسنهای دارند، گفت: تبادل هیئتهای سیاسی و همچنین برگزاری دوازدهمین اجلاس مشترک دو کشور در تهران و دیدار رؤسای دو کشور جمهوری اسلامی ایران و بلاروس باعث توافقات خوبی بین دو کشور شده است.
ویکتور ریباک با اشاره به فعالیت بازرگانان و صنعتگران تبریزی و ایرانی در بلاروس گفت: سال گذشته حجم سرمایهگذاری دو کشور از میزان مبادلات تجاری ایران و بلاروس بالاتر رفته است که این مسئله نشانگر گسترش تعاملات اقتصادی دو کشور است.
سفیر بلاروس در پایان این دیدار با تقدیم پیام مکتوب شهردار ماگیلیف به شهردار تبریز اظهار داشت: شهردار ماگیلیف در این پیام در راستای تقویت عقد خواهرخواندگی دو شهر تبریز و ماگیلیف پیشنهادات گوناگونی در زمینه های اقتصادی، آموزشی، فرهنگی و مسائل شهری به شهردار تبریز ارائه داده است که در این زمینه آماده انعکاس پیشنهادات شهردار تبریز در مسائل گوناگون به شهردار این شهر هستیم.