به گزارش عجب شیرما به نقل از خبرگزاری تسنیم ، بنفشه زهرایی مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهرهوری آب و آبفا در نشست دبیران کارگروههای مختلف رویداد ملی سازگاری با کمآبی اظهار داشت: هدف ما در این رویداد، دستیابی به کارنامهای از تجارب و توانمندیها در حوزههای مربوط به سازگاری با کمآبی است، تا منشأ سیاستگذاری و هماهنگیهای فرابخشی کارگروه ملی سازگاری با کمآبی قرار گیرد.
وی با اشاره به برگزاری رویداد ملی سازگاری با کمآبی در روزهای سوم تا پنجم تیرماه گفت: روز اول این رویداد به بخش صنعت، معدن و انرژی اختصاص دارد و طی آن مباحث مربوط به بازچرخانی آب، مدیریت مصرف، کاهش تلفات و آلودگی آب در بخشهای صنعت، معدن و انرژی مطرح میشود.
زهرایی اضافه کرد: بعد از ظهر روز اول این رویداد، مباحث مربوط به بخش انرژی بهصورت متمرکز مطرح میشود و روز دوم نشست و نمایشگاه تخصصی سازگاری با کمآبی به بخش کشاورزی اختصاص دارد.
وی ادامه داد: صبح روز سوم این رویداد به بخش آب شرب و بعد از ظهر همان روز مصادف با پنجم تیرماه به بخشهای فضای سبز اختصاص یافته که با هماهنگی شهرداریها و وزارت کشور در حال برنامهریزی آن هستیم.
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهرهوری آب و آبفا همچنین از برگزاری اولین جشنواره ملی آب در این رویداد بهابتکار معاونت آموزش و پژوهش و دانشکده سازمان حفاظت محیط زیست همزمان با این رویداد خبر داد.
زهرایی از تمامی صنایع، کشاورزان و مصرفکنندگان آب دعوت کرد چنانچه در حوزه مدیریت مصرف فعالیت مناسب و چشمگیری انجام دادهاند، آثار خود را تا هفدهم خردادماه در قالب یک طرح ارائه کنند.
وی ادامه داد: معرفی طرحهای انجامشده در سطح کشور در حوزههای مربوط به سازگاری با کمآبی و همینطور معرفی توانمندی شرکتهای دانشبنیان و شرکتهای خصوصی، مردمنهاد و مجموعههای دولتی و غیردولتی در این حوزه، بارزترین تفاوت این رویداد با سایر همایشهای مرتبط با بخش آب است.
زهرایی ادامه داد: در این رویداد، اطلاعات طرحهایی که منجر به صرفهجویی در مصرف آب، بازچرخانی آب و افزایش بهرهوری مصرف آب شده و یا در رابطه با کاهش آلودگی آب اجرایی یا منجر به خروجی ملموسی شدهاند، معرفی خواهند شد.
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهرهوری آب و آبفا گفت: پس از جمعبندی نظرات تخصصی بخشهای مختلف صنعت، کشاورزی و... در قالب همکاری و تعالی در کارگروه ملی سازگاری با کمآبی و تحلیل این اطلاعات، بحث تعیین الگوی مصرف آب در بخشهای مختلف مصرفی پیگیری شده و بنچ مارکها در این زمینه انتخاب و معرفی خواهند شد.
وی افزود: کارگروه ملی سازگاری با کمآبی با هدف هماهنگی فرابخشی برای مدیریت مصرف آب در کشور در سال 96 تأسیس شده و نمایندگان وزارتخانههای نیرو، جهاد کشاورزی، کشور، صنعت، معدن و تجارت و سازمانهای حفاظت محیط زیست، برنامه و بودجه و هواشناسی دستگاههای اعضای این کارگروه بهشمار میآیند.