عجب شیر - احداث موزه اسکو از مهمترین اولویتهای گردشگری شهرستان است و باید احداث این موزه با همکاری شهرداری اسکو و اداره میراث فرهنگی در دستور کار قرار گیرد.
به گزارش عجب شیر ما به نقل از مهر، بابک رضی منش در آئین تجلیل از خادمان سفرهای نوروزی شهرستان اسکو گردشگری را سومین صنعت پردرآمد جهان دانست و اظهار داشت: این صنعت در حال حاضر سومین صنعت پردرآمد دنیا است و به سرعت در حال تبدیل شدن به نخستین صنعت پردرآمد دنیا است.
وی افزود: با اینکه ایران رتبه ۱۰ جهان از نظر آثار تاریخی و باستانی و رتبه ۵ جهان از نظر جاذبههای طبیعی را به خود اختصاص داده است، اما از نظر جذب گردشگر رتبهای متناسب با ظرفیتها ندارد که قابل پذیرش نیست.
فرماندار شهرستان اسکو در ادامه خاطر نشان کرد: کلیه دستگاهها و نهادها باید در کنار دولت تلاش کنند تا در سال ۱۴۰۴ افق سند چشم انداز بیست ساله مبنی بر جذب سالانه ۲۰ میلیون گردشگر محقق شود، رقمی که در حال حاضر سالانه ۵ میلیون نفر است.
رضی منش توجه به گردشگری را از جمله الزامات اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: همان گونه که رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال ۹۸ عنوان نمودند، اولویت اصلی کشور در سال جاری رونق تولید است و محقق ساختن این مهم جز از طریق توجه به ظرفیتهای داخلی از جمله در حوزه گردشگری میسر نخواهد شد.
وی ادامه داد: شهرستان اسکو دارای ظرفیتهای فراوان گردشگری است و تلاش میکنیم شهرستان را به قطب گردشگری شمالغرب کشور تبدیل کنیم و در این راستا نیازمند حمایت جدی سازمان میراث فرهنگی از طرحها و برنامهها هستیم. به ویژه در سال رونق تولید، توجه به اقتصاد گردشگری و اشتغالزایی ناشی از آن بسیار مهم خواهد بود.
رضی منش افزود: ۳۴ اقامتگاه بوم گردی در سطح شهرستان دایر شده که شهرستان را به رتبه دوم استان در این خصوص تبدیل کرده است.
وی ادامه داد: شهرستان اسکو میتواند فراتر از شهرستان برای کل استان در حوزه گردشگری درآمدزایی داشته باشد و این مهم با برنامه ریزی دقیق و کار کارشناسی در دسترس است.
فرماندار شهرستان اسکو مطالعه را حلقه مفقوده گردشگری شهرستان معرفی کرد و از تمام دستگاهها خواست با نگاه علمی و کارشناسی، زمینههای رونق این صنعت را در شهرستان فراهم کنند.
رضی منش با انتقاد از نگاه نقطهای به گردشگری اظهار داشت: متأسفانه غالب نگاهها در گردشگری شهرستان نگاه نقطهای است و به عنوان مثال کل مسیر اسکو تا کندوان بدون برنامه رها شده است. در حالی که این مسیر گردشگری سرشار از مناظر طبیعی است و باید جهت بهره برداری از این مسیر برنامه داشت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، گردشگری روستایی را از نقاط قوت شهرستان دانست و افزود: اساس اقتصادِ گردشگری روستایی و برند آن، اقتصاد خوراکی است و شهرستان و روستاهای آن به دلیل برخورداری از ظرفیتهای فراوانی چون گردو، گل محمدی و سایر محصولات و تولیدات بومی میتواند مقصد مناسبی برای گردشگران باشد.
فرماندار اسکو ادامه داد: جهت معرفی هرچه بیشتر این ظرفیتها، تدوین تقویم رویدادهای گردشگری شهرستان را با جدیت پیگیری میکنیم تا جاذبههای شهرستان بیش از گذشته به گردشگران شناسانده شود.
وی در ادامه عنوان کرد: نزدیکی به مرکز استان و فرهنگ والای شهروندان شهرستان از دیگر عوامل مهم زمینه ساز حضور گردشگران است. به عنوان نمونه، این شهرستان جزو پاکترین مناطق استان در زمینه پسماند است که با همکاری شهروندان و تلاش شهرداریها محقق شده است.
رضی منش در پایان گفت: احداث موزه اسکو از مهمترین اولویتهای گردشگری شهرستان است و ضروری است احداث این موزه با همکاری شهرداری اسکو و اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در دستور کار قرار گیرد.