جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - April 19 2024
کد خبر: ۳۵۴۰
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۶
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان‌شرقی:
عجب شیر ما - رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان‌شرقی بر نیاز جامعه به افراد دارای مهارت و بر اهمیت آموزش‌های مهارتی تاکید کرد و گفت: لازمه آموزش‌های مهارتی حمایت است، هرچند امروزه دادن شعارهای حمایتی رونق گرفته اما انتظار داریم مسئولان با تصویب قوانین، از آموزش‌های مهارتی حمایت کنند.

به گزارش عجب شیر ما به نقل از ایسنا، فرزان قالیچی در مراسم گرامیداشت مقام معلم و تجلیل از مدرسان برگزیده دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، اظهار کرد: شهید مطهری یک معلم راستین بود که نگاه ترکیبی به معارف داشت و از آثار و زندگی خود جهت رسیدن به خدا بهره جست و درنهایت با شهادت خود این هدف را به اثبات رساند.

وی با بیان این‌که استاد مطهری زمانی این آثار غنی را به تحریر درآوردند که این همه هجمه علیه اسلام در کار نبود، گفت: استاد با بصیرت و زمان‌شناسی از حوزه به دانشگاه آمدند تا با آثار خود و حضور در دانشگاه پاسخگوی شبهات باشند.

قالیچی تاکید کرد: امید است با تاسی از رفتارهای ایشان در وظایف خود در مسیر علم و دانش عملکرد خوبی داشته باشیم.

وی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص) مبنی بر اهمیت امر آموزش‌، گفت: بر اساس آموزه های دینی، آموختن دانش به دیگران آثار معنوی بسیاری در زندگی فرد دارد.

وی با بیان این‌که دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به عنوان اولین واحد استانی این دانشگاه در مسیر گسترش و اعتلای دانش و پژوهش‌های علمی کاربردی کشور شروع به فعالیت کرد، افزود: اکنون ۳۳ مرکز این دانشگاه در حوزه مدیریت، صنعت، فرهنگ و هنر و همچنین کشاورزی در استان فعالیت می‌کند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با اشاره به ماموریت‌های محوله از سوی ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی به واحد استانی اظهار کرد: برنامه‌ریزی و تلاش برای کیفیت بخشی به فعالیت‌های مهارت محور مراکز و همچنین نظارت بر حسن اجرای برنامه‌ها و گسترش آموزش‌های مهارتی از جمله این ماموریت‌هاست.

وی در ادامه گفت: بر اساس این ماموریت‌ها فعالیت‌های بسیاری انجام شد که استفاده از مدرسان حائز شرایط با برگزاری دوره‌های تخصصی، دوره‌های هم اندیشی مدرسان، غربالگری مدرسان موجود و جذب مدرسان جدید و حائر شرایط از جمله آن است.

قالیچی با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در حوزه پژوهشی نیز گفت: انجام پژوهش‌های کاربردی از طریق نیازسنجی از بخش‌های مختلف صنعت، حمایت از محققان، مدرسان و دانشجویان دارای پژوهش‌های کاربردی، ایجاد هشت مرکز نوآوری تخصصی و... از جمله این فعالیت‌هاست.

وی در ادامه گفت: تدوین و چاپ کتاب راهنمای رشته شغل‌های بومی استان و شروع به کار کلینیک اشتغال و کارآفرینی از دیگر کارهایی است که در راستای کیفیت‌بخشی به فعالیت‌ها انجام شده است.

وی خطاب به مدرسان این دانشگاه "ایجاد روحیه فکر و تعقل در دانشجویان" را از جمله انتظارت دانست و گفت: لازمه ایجاد این روحیه، ارتقای سطح علمی مدرسان است، از این‌رو مدرسان نیز باید پابه پای دانشجویان معلومات خود را در حوزه‌های مختلف ارتقا دهند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر این‌که بیانیه گام دوم انقلاب راهگشای بسیاری از مسایل در مرحله دوم انقلاب است، افزود: در حوزه آموزش نیز مسایل بسیار مهمی در بیانیه ذکر شده که باید در مسیر تحقق این منویات گهربار گام‌های استواری برداریم.

وی در ادامه گفت: آموزش‌ها نباید صرف صدور مدارک خالی و انباشه شدن فارغ التحصیلان بیکار باشد بلکه باید نیروی مهارت‌محور تربیت شوند، البته با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی فعالیت‌های خوبی در این حوزه انجام می‌گیرد.

گفتنی است، در این همایش از فناوری‌های جدید مراکز جامع علمی کاربردی ایدم و ماشین سازی رونمایی شده و در پایان از مدرسین برگزیده دانشگاه تجلیل شد.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: