عجب شیر ما - 'لامبرگینی مورسیه لاگو اس وی' توسط متخصصان ایرانی در تبریز با مهندسی معکوس، مشابه سازی، طراحی و ساخته شد.
به گزارش عجب شیر ما به نقل از ایرنا، طراح و سرپرست تیم طراحی لامبرگینی ایرانی اظهار داشت: این طرح در مدت 4.5 سال توسط تیم متخصص 16نفری، مراحل تحقیقاتی، طراحی، مدل سازی و ساخت را گذرانده است.
'مسعود مرادی' افزود: تست جاده ای و آزمایش پایداری این خودروی اسپورت با موفقیت انجام شده و به زودی رونمایی می شود.
وی افزود: هدف از اجرای مهندسی معکوس و طراحی لامبورگینی ایرانی، دستیابی به دانش فنی تولید خودروهای سوپر اسپورت و بومی سازی آن است.
مرادی بیان کرد: هدف نهایی از اجرای طرح تولید لامبرگینی بومی سازی آن در کشور است و به کمک سرمایه گذار ایرانی برند جدید ایجاد خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: بر این اساس مشاور حقوق بین الملل تیم خودروسازی، پیگیر موضوع مالکیت معنوی برای تولید لامبورگینی در ایران است.
وی اظهار داشت: اگر مالکیت معنوی خودرو مانع تولید شود، با جراحی چهره خودرو، لامبورگینی با طراحی جدید ثبت می شود.
وی ادامه داد: مراحل طراحی لامبورگینی ایرانی به صورت یک به یک، مدل سازی، ساخت خودرو توسط مواد کامپوزیت، استراکچرهای (شاسی) فلزی، مهندسی مکانیک، برق خودرو، الکترونیک، کارهای مهارتی، نقاشی و تودوزی توسط تیم ایرانی انجام و از مشاوره خودروسازان و متخصصان ایرانی نیز استفاده شده است.
وی اضافه کرد: کارهای مطالعاتی، طراحی و مدل سازی خودرو را به تنهایی انجام دادم و پس از آن، خودرو در کارگاه ساخت و تولید و قالب سازی تکمیل شد؛ اکنون نیز خودرو پس از طی مراحل مختلف در مرحله نهایی مونتاژ قرار گرفته است.
وی با اشاره به ویژگی های فنی این خودروی 2 رگه ایرانی - ایتالیایی، گفت: رانندگی با این خودرو حس خاصی دارد؛ خودرو 306 اسب بخار قدرت، 280 کیلومتر بر ساعت سرعت، 6 سیلندر 3.8 لیتری، گیبرکس 6 سرعته، سیستم پایداری به روز، 471 سانتی متر طول، 260 سانتی متر عرض و 114 سانتی متر ارتفاع دارد.
وی ادامه داد: در مدت طراحی خودرو و انجام مهندسی معکوس، به ساختار لامبورگینی وفادار ماندیم، زیرا این اصل مهم است.
وی یادآور شد: در این طرح پلاتفرم و ساختار کلی خودرو هم مشابه سازی شده است.
وی گفت: با این وجود هیچ یک از قطعات استفاده شده در خودروی ایرانی، از لامبورگینی اصلی نیست، بلکه تمام قطعات توسط متخصصان داخلی مشابه سازی شده است.
رییس سازمان صنایع و معادن آذربایجان شرقی نیز گفت: جواز تاسیس خودروهای دست ساز و بدنه کامپوزیتی از طرف اداره کل صنایع و معادن استان برای ساخت این خودرو صادر شده است.
حسین نجاتی افزود: پروانه تولید رسمی آن نیز نیاز به درخواست دارد تا پس از استعلام از محیط زیست و انجام مراحل لازم صادر شود.
لامبورگینی به عنوان یک خودروی اسپرت ایتالیایی، شهرت جهانی دارد.