وی با بیان اینکه دشمن احساس خطری از کودکان و افراد مسن جامعه ندارد، گفت: باید نسبت به نوجوانان و جوانان توجه داشته باشیم و بدانیم جوانان صیانت از اعتقاد کشور هستند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجانشرقی بیان کرد: هر کلاس و آموزشی که برای اوقات و فراغت ایجاد میشود باید محتوا محور باشد و علاوه بر اینکه یک مهارت به نوجوان و جوان آموزش داده میشود باید در کنار آن شخصیت سازی آنها نیز اجرا شود.
وی با یادآوری نتایج تحقیق در سال ۹۱ متوجه نواقص در زمینه اوقات و فراعت بودیم، گفت: عدم اطلاع خانوادهها، عدم وجود آمار دقیق افراد تحت پوشش اوقات فراغت، عدم وجود گزارش لحظهای از جمله نواقص در برنامههای اوقات و فراغت استان بود.
نظمی، اقدام اصلی برای رفع مشکلات در زمینه مشکلات برنامههای اوقات فراغت را ایجاد پرتال همگام برای ثبتنام در اوقات فراغت اعلام کرد و افزود: اشکالات اجرایی سال ۹۵ با پایش در سامانه رفع شد و تلاش بر این اساس است که بدون تکرار و با جامعه آماری دقیق و برنامهریزی مناسب جوانان را آموزش دهیم که نه تنها خسته نشوند بلکه انگیزه برای سالهای دیگر داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه آموزشها باید هدفدار شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اوقات و فراغت جوانان در دست ما است؛ از این رو باید با بهترین روشها آنها را هدایت کنیم و در کنار آموزش مهارتهای اجتماعی و اخلاقی نیز آموزش داده شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان به نقش پررنگ مسؤولان در شخصیت سازی جوانان اشاره و بیان کرد: همه جوانان بهصورت یکسان اهمیت دارند و از این رو برنامههای متنوع برای حاشیه شهر و تنوع در برنامهها برای جلوگیری از تکراری بودن برنامهها داریم که با سرعت و کیفیت بالا پیش میرود.
وی تاکید کرد: اگر در دستگاهی امکان توجه به اوقات فراعت سالم وجود دارد متناسب با زمان اوقات و فراغت، جوانان را پوشش دهند.