جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - May 03 2024
کد خبر: ۲۳۳۳
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۸
عجب شیر ما - فرماندار شهرستان تبریز از اهتمام دولت تدبیر و امید برای اتمام پروژه های نیمه تمام خبر داد و گفت: در دهه فجر امسال حدود دو هزار میلیارد ریال پروژه عمرانی در این شهرستان قابل افتتاح است.
به گزارش عجب شیر ما به نقل ازایرنا، رحیم شهرتی فر روز سه شنبه در جلسه شورای اداری تبریز با بیان اینکه رشد اقتصادی در جامعه حاکی از تلاش دولت است، افزود: در طول سه سال گذشته حدود 100 میلیارد ریال پروژه عمرانی در شهرستان تبریز هزینه شده که در واقع سالانه 25 میلیارد ریال در بخش عمرانی هزینه شده است.
وی از توزیع 13هزار و 945 تن قیر رایگان در روستاهای این شهرستان خبر داد و گفت: در 66 روستای شهرستان آسفالت معابر انجام شده است.
فرماندار تبریز خاطرنشان کرد: باید خدمات دولت در حوزه سلامت و بهداشت و درمان هم برای اطلاع مردم از عملکرد دولت در طول سه سال گذشته گفته شود.
شهرتی فر همچنین با اشاره به فرا رسیدن دهه فجر با تاکید بر برگزاری باشکوه برنامه‌های این دهه گفت: دهه فجر فرصت مناسبی برای گزارش عملکرد مدیران است.
وی همچنین با اظهار تسلیت درگذشت آیت الله هاشمی و تقدیر از حضور گسترده مردم در تشییع و مجلس ترحیم ایشان خاطرنشان کرد: ملت ایران با حضور گسترده علاقه و احساسات خود را به آیت‌الله هاشمی نشان دادند.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان تبریز نیز در این جلسه با اشاره به ابلاغ برش های استانی برنامه اقتصاد مقاومتی، بر تسهیل رفع موانع تولید و حمایت از گارگاه های بزرگ صنایع دستی با تاکید بر بازاریابی تاکید کرد.
به گفته سید رامین اسبقی، 57 روستای دارای قابلیت صنایع دستی در استان وجود دارد که چهار روستای لیقوان، لاهیجان، بارانلو و مایان در شهرستان تبریز قرار دارند.
وی از ایجاد بازارچه های صنایع دستی در شهرستان تبریز طی روزهای گذشته خبر داد و افزود: یک بازارچه دیگر نیز قبل از عید نوروز افتتاح می شود.
اسبقی از 39 پروژه در حال ساخت حوزه هتلینگ در استان خبر داد و گفت: 12 طرح از این مجموعه در شهرستان تبریز است.
رئیس اداره برنامه ریزی سازمان صنعت و معدن و تجارت آذربایجان شرقی نیز در این جلسه فعالیت های سازمان را معطوف به حل مشکل واحدهای تولیدی دانست و گفت: برای اولین بار تراز استان مثبت شده و صادرات بیش از واردات است .
آرش نگهبان، تکمیل طرح های صنعتی با پیشرفت بالای 60 درصد را مهم ترین اولویت صنعت، معدن و تجارت اعلام و افزود: از 23 طرح ملی کشوری قابل افتتاح، سه طرح مربوط به استان آذربایجان شرقی است.
وی راه انداری 100 واحد صنعتی با سرمایه گذاری 160 میلیارد تومان و اشتغالزایی 1000 نفر در شهرستان تبریز، صدور 35 فقره جواز توسعه برای واحدهای صنعتی موجود جهت افزایش ظرفیت با حجم سرمایه 430 میلیارد تومان و پیش بینی اشتغال برای 1000 نفر در شهرستان تبریز را از جمله اقدامات این سازمان برشمرد.
نگهبان، خاطر نشان کرد: بعد از پایش واحدهای صنعتی استان تعداد واحدهای واقعی سه هزار و 400 واحد بود که با راه اندازی 100 واحد صنعتی جدید هم اکنون 4 هزار و 100 واحد صنعتی واقعی و دارای جی پی اس در استان وجود دارد.
وی ادامه داد: از این تعداد 2 هزار و 150 واحد در شهرستان تبریز مستقر هستند و برای 1000 نفر شغل ایجاد شده که شامل 52 درصد واحدهای صنعتی و تولیدی مستقر در استان است.
نگهبان، رفع موانع زیرساختی شهرک های صنعتی از جمله شهرک صنعتی تبریز 4 ، راه اندازی بیش از 470 واحد تولیدی در دست اجرا در این شهرک،حل مشکل تصفیه خانه شهرک چرمشهر تبریز، تامین برق شهرک صنعتی رجایی، ساماندهی واحدهای صنعتی موجود در کجاباد و ساماندهی واحدهای تولیدی کوی صنعتی شهید مدنی را از دیگر اقدامات انجام شده در ستاد رفع موانع تولید ذکر کرد.
نگهبان خاطرنشان کرد: علاوه بر راه اندازی واحدهای جدید، واحدهای قبلی نیز تشویق به افزایش ظرفیت تولید شدند که با حجم سرمایه گذاری 430 میلیارد تومانی ، 1000 نفر به اشتغال قبلی افزوده شد.
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: