به گزارش عجب شیر ما - محمداسماعیل سعیدی در گفت وگو با خبرگزاری خانه ملت، غذاهای سروشده در برخی از بیمارستانهای دولتی را غیرقابل استفاده و بیکیفیت خواند وافزود: کیفیت پایین غذاهای سرو شده در برخی از بیمارستانها را میتوان در گوشت و مواد استفاده شده و نحوه پختن غذا به سادگی مشاهده کرد البته با توجه به اسناد و مدارکی که در این زمینه در درست داریم صحت این موضوع نیز تایید شده است.
نماینده مردم تبریز، اسکو وآذرشهر در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تذکر اخیر خود در صحن علنی مجلس به وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی، یادآور شد: ضرورت دارد وزارت بهداشت هرچه سریعتر به موضوع کیفیت غذای بیمارستان ها رسیدگی کند زیرا طبق اسناد و مدارکی، بی کیفیت بودن مواد مصرفی در برخی بیمارستانها محرز است.
ضرورت نظارت بیشتر وزارت بهداشت بر مواد غذایی مصرفی در بیمارستان ها
این نماینده مردم در مجلس نهم، بر ضرورت نظارت بیشتر وزارت بهداشت بر مواد غذایی مصرفی بیمارستانها تاکید کرد و افزود: با وجودی که درصد بالایی از خدمات بستری به وسیله بخش دولتی در کشور ارائه میشود، ولی بیماران و همراهان آنها از کیفیت خدمات و غذای بیمارستانی راضی نیستند لذا وزارت بهداشت باید برای تحقق این مهم گامی اساسی در جهت افزایش رضایت بیماران بردارد و با نظارت بیشتر استانداردهای لازم را رعایت نماید.
سعیدی ارتقای کیفیت هتلینگ در بیمارستانهای دولتی را ضروری خواند وتاکید کرد: به خاطر اینکه بیماران و همراهان آنها مشتریان اصلی مراکز درمانی هستد لذا وظیفه اصلی ارائه دهندگان خدمات باید برآوردن نیازهای واقعی بیماران و رضایتمندی آنها باشد.
وی بر ضرورت رعایت بهداشت مواد غذایی در بیمارستانها تاکید و تصریح کرد: از آنجایی که وقوع یک مسمومیت غذایی در بیمارستان می تواند زندگی بیماران و دیگر افرادی که به هر نحوی از غذای بیمارستان استفاده می کنند و گاه دچار ضعف سیستم ایمنی هم می باشند به خطر اندازد، رعایت بهداشت مواد غذایی در بیمارستان مهم و حائز اهمیت است.
هزینههای درمانی با خدمات ارائه شده از سوی برخی بیمارستان ها نامتناسب است
سعیدی هزینه های درمانی را با خدمات ارائه شده از سوی برخی بیمارستان ها نامتناسب خواند وافزود: هزینه غذای بیمار در هزینههای درمان محاسبه می شود در حالی که غذاهای بی کیفیتی به بیماران ارائه می شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بیماران به علت شرایط جسمی خود باید تغذیه مناسب و ویژه ای داشته باشند، تصریح کرد: متاسفانه به خاطر عدم نظارت کافی مسئولان بیمارستانی، پیمانکاران از ارزانترین و بی کیفیت ترین مواد غذایی برای تهیه غذا استفاده می کنند در حالیکه مسئولان باید بدانند که قصور در این زمینه سلامت بیماران، همراهان و پرسنل بیمارستانی را به خطر می اندازد.