وی با تاکید بر اینکه بازسازی آرامگاه این عارف بزرگ و پرورش دهنده مولانا، نیاز به بودجه ملی دارد گفت: این اداره کل در راستای عمل به تعهدات خود بیش از شش هزار مترمربع زمینهای اطراف مزار شمس را با اختصاص بیش از ۲۰ میلیارد ریال آزادسازی کرده است.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی ادامه داد: سال گذشته طرح مقبره شمس تبریزی رونمایی شد که امیدواریم با تأمین اعتبارات ملی عملیات اجرایی آن آغاز و شاهد بازسازی مزار این عارف نامی باشیم.
جباری با اشاره به اینکه پرونده مزارشمس تبریزی برای ثبت جهانی آماده و به سازمان مرکزی ارسال شده است عنوان کرد: با ثبت جهانی این اثر گامی اساسی در راستای معرفی هرچه بهتر این عارف نامی برداشته میشود.
وی با بیان اینکه یکی از محورهای توسعه استان، گردشگری است که شهرستان خوی در این زمینه دارای پتانسیلهای فراوان طبیعی و تاریخی است گفت: ضرورت صیانت و حفاظت از ابنیه تاریخی که دارای وضعیت ویژه در استان هستند از اولویتهای کاری است.
معاون دفتر امور فرهنگ، گردشگری و ورزش سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور نیز در این جلسه گفت: نگاه سازمان ما درتدوین برنامههای سالهای آتی برای گردشگری یک نگاه راهبردی و ویژه است.
پریسا نوروزی تاکید کرد: باب گردشگری برای تدوین برنامه ششم توسعه بسیار روشن و واضح است و طرحهای پیشنهادی در مورد گردشگری در طول برنامه عملیاتی میشود.
وی با اشاره به تعداد گردشگران ورودی افزود: پیش بینی دولت برای استقبال از ۲۵ میلیون گردشگر خارجی است که باید زمینه سازی لازم در کل کشور برای این امر صورت گرفته و در این خصوص سند خاصی نیز در حال تنظیم میباشد.
پس از این دیدار و گفتگو، اعضاء حاضر بهمراه معاون امور فرهنگ، ورزش و گردشگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور از پروژههای در حال مرمت شهرستان خوی از جمله کلیسای سورپ سرکیس و مسجد مطلب خان و مزار شمس تبریزی بازدید کردند.