به گزارش عجب شیر ما به نقل از فارس، علی جهانگیری ظهر امروز در جلسه ستاد برگزاری سومین نمایشگاه و جشنواره فناوریهای نو و پیشرفته ربع رشیدی با بیان اینکه باید بستر فعالیت لازم برای نخبگان باید تدارک دیده شود، اظهار داشت: سرمایهگذاری روی جوانان و نخبهها بهترین جواب و نتیجه را برای کشورمان خواهد داشت.
وی تاکید کرد: اگر به جای سرمایهگذاری روی پروژههای نفتی به نخبهها و جوانان توجه کنیم، خواهیم توانست، علاوه بر جلوگیری از فرار مغزها به پیشرفتهای بهتری نیز دست یابیم.
مدیر منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی ادامه داد: سالها قبل طرحی در کشور به نام ژاپن اسلامی عنوان شد و این در حالی است که ژاپن در آغاز حرکت توسعهای خود توجه به جوانان و نخبهها را در اولویت قرار داد و نمایشگاه فناوریهای نو نیز میتواند یکی از راههای آغازین برای شناسایی نخبهها و حمایت از آنها باشد.
وی در ادامه سخنان خود بر اتصال میان حلقههای صنعتی و علمی تاکید کرد و افزود: این نمایشگاه 21 تا 24 آبان ماه و از ساعت 15 تا 21 خواهد بود و در برنامه افتتاح و بازدید از آن نیز مسئولان عالی کشوری و معاونان وزرا حضور خواهند داشت.
جهانگیری بیان کرد: 927 طرح در نمایشگاه ثبتنام کردهاند و در ثبتنام بیشتر طرحها بر شناسایی طرحهای قابل تجاریسازی تاکید داریم.
وی خاطر نشان کرد: سال گذشته حرکت خوبی بود، اما در سالجاری تلاش شده تا نمایشگاه کاربردیتر و تخصصیتر باشد و طرحها در منطقه تخصصی خود قرار میگیرند و از دانشگاهها خواستهایم تا با تکمیل فرمهای مربوطه با رویکرد کارآفرینی فناورانه حضور پیدا کنند.
جهانگیری اضافه کرد: کمک به بخشهای اجرایی، صنعتی و تجاری در این نمایشگاه را از دانشگاهها انتظار داریم و در این میان به غیر از سه دانشگاه بقیه دانشگاهها همکاری خوبی نداشتند.
مدیر منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تاکید کرد: سال گذشته 2 میلیارد تومان اعتبار برای شرکتهای دانشبنیان در نظر گرفته شده بود که متاسفانه نتوانستند این اعتبار را جذب کنند و این در حالی است که دولت هوشمندانه و با وجود مشکلات مالی از طرحهای فناورانه حمایت میکند.
وی ادامه داد: برای نخستین بار 70 طرح خارج از استان در این نمایشگاه شرکت خواهند کرد و نمایشگاه به سمت تخصصی شدن حرکت میکند و از سال دوم رویکرد ملی و بینالمللی کردن نمایشگاه فناوریهای نو و پیشرفته صورت گرفته است.
جهانگیری تصریح کرد: جای چنین نمایشگاههایی در کشور خالی است و میتوانیم تبریز را به هاپ کشوری چنین نمایشگاههای مبدل کنیم و احساس ما این است که در برگزاری نمایشگاه به نسبت سال گذشته رشد کردهایم.
مدیر منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی گفت: در این نمایشگاه 16 زون به صورت تخصصی وجود خواهد داشت و مسئولان عالی اجرایی استان نیز در دبیرخانه این نمایشگاه حضوری فعال داشتند و سایتی نیز برای این نمایشگاه طراحی شده است.
وی از امکان داوری آنلاین در این نمایشگاه خبر داد و بیان کرد: ثبتنام در این نمایشگاه مجازی بوده و تمام مراحل به صورت مجازی صورت می گیرد و علاوه بر دانشگاهها، دستگاههای اجرایی و فرمانداریها هم به این نمایشگاه دعوت شدهاند که 9 فرمانداری و 4 دستگاه به دعوت ما پاسخ دادهاند.