چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - May 08 2024
کد خبر: ۱۹۰۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۳
سعیدی:
نعجب شیر ما - ماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی که فرش ارز آور بود به این صنعت بی‌توجهی شد و اقتصاد کشور را بر صنعت نفت متکی کردند، امروزه همه از جمله مدیرانمان نفتی شده‌اند؛ به طوری که اگر پول نفت باشد، مدیر هستند و در غیر این صورت از نداری گلایه می‌کنند.

به گزارش عجب شیر ما به نقل از ایسنا، "محمد اسماعیل سعیدی" در برنامه تلویزیونی شبکه سهند، خواستار توجه جدی مسئولان به صنایع فرش و چرم شد و گفت: زمانی استان آذربایجان‌شرقی در این بخش‌ها قطب اصلی کشور بود، اما اکنون وضعیت خیلی خراب است و معتقدم بیکاری هم ریشه در بی توجهی به صنایع دستی و چرم دارد.

وی با تأکید بر اینکه باید بر ظرفیت‌های داخلی توجه کنیم، گفت: ضرورت دارد فرش و چرم استان را احیا کنیم، امروزه شهرک چرم گرفتار مشکلات عدیده‌ای است.

سعیدی با بیان اینکه بیکاری ریشه اعتیاد و دیگر آسیب‌های اجتماعی است، اطهار کرد: در استان ما نیروی با نشاط و متخصص و همچنین منابع کافی وجود دارد، تنها مشکل ما بی تدبیری مسئولان است.

وی با بیان اینکه زمانی آذربایجان‌شرقی در دامداری و کشاورزی قطب اصلی کشور بود، اظهار کرد: یکی از استان‌های شمالی کشور می‌خواهد برند پنیر لیقوان را تصاحب کند و اگر غفلت کنیم، این برند جهانی از دست می‌رود.

سعیدی با بیان اینکه در این دوره از مجلس باید به زیرساخت‌های استان و تقویت صبغه نظارتمان توجه کنیم، اظهار کرد: ناوگان حمل و نقل استان ما فرسوده ترین ناوگان کشور است که این وضعیت برای استانی که دروازه‌ی ورود به اروپاست، قابل قبول نیست.

وی افزود: حل مشکلات زیر ساختی استان نیازمند همت است؛ چرا که سالهاست این مهم، مورد بی توجهی قرار گرفته است.

سعیدی خواستار تسریع در پروژه راه آهن میانه – تبریز و تبریز – بازرگان شد و افزود: سال گذشته استیضاحی برای وزیر نوشتیم که وزیر تسریع در پروژه راه آهن میانه - تبریر و همچنین اقدام عملی در جهت حل موانع در اجرای پروژه تبریز – بازرگان را به ما قول داد که متأسفانه در این زمینه اقدام عملی انجام نگرفت و در این دوره نیز پیگیریهای لازم را انجام می‌دهیم.

وی با تأکید بر رفع موانع تولید و صادرات، گفت: بخشی از مشکلات بیکاری کشور مربوط به همین موانع تولید و صادرات است، کمتر از 50 درصد بنگاه‌های تولیدی، شهرک‌های صنعتی و کارخانجات فعال هستند که با ظرفیت زیر 40 درصد کار می‌کنند و پایش انجام گرفته توسط استانداری هم تأیید کننده این موضوع است.


برچسب ها: سعیدی ، احیاء چرم ، فرش ، تبریز
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: