وی با بیان اینکه رونق تولید، بخشی از پازل رونق اقتصادی است، افزود: در کنار آن، توجه ویژه به طرحهای نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد، افزایش صادرات غیر نفتی و تحریک طرف تقاضا و... همه طرحهایی است که برای پازل رونق اقتصادی کشور در نظر گرفته شده است.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تولید، با تاکید بر اینکه عملیات اجرایی طرح رونق اقتصادی و اعطای تسهیلات واحدهای تولیدی باید تا شهریور به اتمام برسد، گفت: ما باید در پروژههای اولویت دار تا پایان سال 95 هر چقدر توانستیم این پروسه را به نتیجه برسانیم تا نتایج آن را لمس کنیم.
رحمانی با اشاره به اینکه پرداخت آذربایجان شرقی در موضوع تسهیلات خروج از رکود و تأمین نقدینگی واحدها صفر است، خاطرنشان کرد: در طرح رونق تولید، واحدهایی که فقط مشکل مالی برای افزایش تولید و اشتغال را دارند، میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند، لذا باید اعطای تسهیلات را آغاز کرده و سرعت دهند.
وی با بیان اینکه با هر واحدی که قبلاً تسهیلات گرفته و در جای خود هزینه نکرده، باید برخورد شود، ادامه داد: تعداد این واحدها خیلی کم است ولی نباید این دید را به تمامی دریافت کنندگان تسهیلات تسری داد و در پرداخت تسهیلات بیش از اندازه سخت گیری کرد.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت، اولویت اصلی امروز کشور باید حمایت از تولید باشد، تصریح کرد: این یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورتی است که بخشهای مختلف تولید و خدمات بتوانند ادامه حیات داده و به شکوفایی بیانجامد، وگرنه نقدینگی به سمت کارهای دلالی و اموراتی سوق می یابد که به ضرر اقتصاد ملی است.
رحمانی، با بیان اینکه بیش از 99 هزار طرح نیمه تمام صنعتی 0 تا 99 درصد در کشور داریم که بیش از 22 هزار میلیارد تومان سرمایه در آنها خوابیده است، اظهار داشت: تلاش میکنیم در وهله نخست، طرحهای نیمه تمام بالای 60 درصد را فعال کرده و به بهره برداری برسانیم که با افتتاح آنها، برای 90 هزار نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه واحدهای کوچک و متوسط، همانطوری که زود آسیب دیدهاند، میتوانند به سرعت نیز سرپا بایستند، بیان کرد: باید ضمن تقویت صنایع بزرگی از جمله فولاد و پتروشیمی و... صنایع کوچک و متوسط پایین دستی و زنجیره صنایع بزرگ را نیز تقویت کرد تا اشتغال و تولید رونق بگیرد.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت، با تاکید بر اینکه در زمینه انتخاب صنایع پیشران جهت تدوین استراتژی صنعتی کشور، برنامه ریزیهای خوبی صورت گرفته است، ابراز داشت: اجرای این استراتژی در صنایع پیشران، در حال برنامه ریزی است که در استانها بر اساس مزیتهای نسبی و رقابتی این طرح اجرایی خواهد شد تا با تصمیم نهایی در این موضوع، دولت از این پس، مشوقهای مالیاتی، تسهیلات اعطایی و... را با برنامه توزیع کرده و با برنامه حمایت کند.
وی، افزود: تا ده سال آینده نتایج اجرای این برنامه، بهتر خود را نشان خواهد داد تا قطبهای صنعتی شکل گرفته و زنجیرههای صنعتی کامل شود.