نکته اصلی در این میان حضور متخصصین و نخبگان ایرانی است که در این جشنوارهها و رقابتهای بینالمللی حرفی برای گفتن داشته و طرح و اختراع آنها موفق به اخذ رتبههای برتر و کسب مدال خوشرنگ طلا میشود.
طی روزهای اخیر جشنواره و مسابقات بزرگ اختراعات کشور جمهوری چک با معرفی برگزیدگان خود به اتمام رسید. بسیار جای خوشحالی و خوشوقتی است که این بار نیز پرچم سه رنگ ایران اسلامی با طرح و اختراع تولید گاز مایع بیبو به روش کاتالیست جذبی با کسب مدال طلا برای اولین بار بهعنوان بهترین طرح نفت، گاز و پتروشیمی در بین 300 کشور دنیا به اهتزاز درآمد و افتخار دیگری در پرونده اختراعات ایران و تبریز ثبت و ضبط شد.
این اختراع بهصورت یک سامانه جامع برای شیرینسازی گاز مایع و احیای کاتالیستهای مورداستفاده ارائه گردیده و موفق به کسب مدال طلای مسابقات در بین بیش از 300 اختراع شده است و افتخار رتبه اول جهانی در بین بیش از 20 کشور شرکتکننده در مسابقات را برای کشور عزیزمان ایران اسلامی به ارمغان آورد و همچنین موفق به دریافت 5 مورد گواهی ثبت اختراع در اداره ثبت مالکیت صنعتی کشور شده است.
وی گفت:جشنواره اختراعات جمهوری چک یکی از معتبرین و بزرگترین مسابقات علمی و فناوری در جهان است که با حضور بیش از 21 کشور نظیر آلمان، لهستان، کرواسی، چین و غیره با حضور بیش از ٣300 مخترع از سراسر جهان زیر نظر فدراسیون بینالمللی مخترعین (IFIA)، سازمانهای علمی و تحقیقاتی اتحادیه اروپا، سازمان مالکیت معنوی ملل متحد (WIPO) و وزارتهای علوم و فناوری کشورهای فوق برگزار میگردد که با توجه به اینکه محوریت این جشنواره در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی هست و اختراع بنده نیز درزمینهٔ گاز مایع و صنعت پتروشیمی است، از این حیث در این جشنواره شرکت کرده و اختراع خود را ارائه نمودم