عجب شیر پرس - رییس هیات وزنهبرداری سمنان گفت: ساخت«خانه وزنهبرداری» در مرکز استان طرحی نیمهتمام و تکمیل آن در گرو تامین حدود ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار است.

به گزارش عجب شیر پرس به نقل از ایرنا، مجتبی اقوامیپناه روز شنبه افزود: تامین اعتبار لازم برای تکمیل «خانه وزنهبرادری سمنان» با همراهی خیران و صنایع در عمل به مسوولیت اجتماعی در کنار تخصیص اعتبار از منابع عمومی دولت ممکن است.
وی ادامه داد: تکمیل ساخت «خانه وزنهبرداری سمنان» از اولویتهای هیات وزنهبرداری این استان در سال ۱۴۰۴ محسوب میشود.
وی خاطرنشان کرد: سمنان جزو استانهای مستعد در رشته وزنهبرداری است که شکوفایی استعدادها و قهرمانپروری در آن نیازمند تقویت زیرساختها و تجهیزات از جمله خانه وزنهبرداری است.
مدالآوری وزنهبرداران زن در سمنان بیشتر از مردانرییس هیات وزنهبرداری سمنان با اشاره به فعالیت جدی وزنهبرداران در این استان گفت: مدالآوری در عرصه ملی از برنامههای این هیات در سال ۱۴۰۴ است.
اقوامیپناه اظهار کرد: استقبال و مدالآوری زنان استان سمنان در رشته وزنهبرداری در مقایسه با مردان بیشتر است.
به گزارش ایرنا، حدود ۵۰۰ ورزشکار سازمان یافته استان سمنان در رشته وزنهبرداری به فعالیت میپردازند که بیش از نیمی از آنان زن هستند.
وزنهبرداری ورزشی است که در آن ورزشکار وزنه با سنگینترین وزن ممکن را بالای سر میبرد. مسابقات وزنهبرداری در ۲ رقابت یکضرب و دوضرب انجام میشود و در هر بخش وزنهبردار حق انجام سه حرکت را دارد.
موفقیت در وزنهبرداری فقط به قدرت بدنی بستگی ندارد. تواناییهای پرتابی بدن (قدرت انفجاری) برای اجرای سریع حرکت در موفقیت وزنهبرداران موثر است.
وزنهبرداری در نخستین دوره بازیهای المپیک (۱۸۹۶) جزو رشتههای المپیکی بود اما وزنهبرداری زنان از المپیک ۲۰۰۰ سیدنی وارد برنامه المپیک شد. اکنون وزنهبرداری در بخش مردان در هشت وزن و در زنان در هفت وزن برگزار میشود.