عجب شیر پرس - بازدیدهای میدانی استاندار مازندران برای شناسایی طرحهای نیمهکاره اولویتدار این استان در بخشهای چهاردانگه و دودانگه از توابع کوهستانی شهرستان ساری دنبال شد و نماینده عالی دولت چهاردهم در استان در جریان آخرین وضعیت مهمترین چالشها و درخواستهای مردم این ۲ بخش قرار گرفت.
به گزارش عجب شیر پرس به نقل از ایرنا، استاندار مازندران در ادامه برنامههای بازدید میدانی از مناطق مختلف استان که از زمان آغاز به کارش تا کنون در پیش گرفت، در این روزهای سرد سال همراه با تعدادی از مسئولان ارشد استان و ۲ نماینده ساری در مجلس راهی بخشهای چهاردانگه و دودانگه شد.
مهدی یونسی رستمی در این بازدید میدانی علاوه بر بازدید از چند طرح عمرانی، با مردم و مسئولان این ۲ بخش نیز دیدار و گفتوگو داشت. بازدید از سایت آتشنشانی و پاسگاه انتظامی گرماب کیاسر، بازدید از واحد تولیدی فولاد ناحیه صنعتی هفتخال کیاسر، بازدید از عملیات اجرایی طرح ورودی محور ساری-سمنان به کیاسر، بازدید از مرکز جامع سلامت شهر کیاسر و بازدید از پست برق ۶۳.۲۰ کیلوولت دودانگه بخشی از برنامههای امروز استاندار مازندران در ارتفاعات ساری بود.
استاندار مازندران پس از بازدید از سایت پیشنهادی برای ساخت ایستگاه آتشنشانی و پاسگاه در روستای گرماب، ۲۰ میلیارد ریال برای ساخت پاسگاه اختصاص داد که قرار است این رقم تا پایان سال تخصیص یابد.
در رایزنیهای انجام شده قرار شد که ایستگاه آتشنشانی هم با مشارکت مردم ۳۰ روستای زیر پوشش این ایستگاه ساخته شود و استانداری با پیگیری از طریق معاونت عمرانی وزارت کشور، یک دستگاه خودروی آتشنشانی این ایستگاه را تامین کند و تحویل دهد.
اتمام طرحهای نیمه تمام از اهداف سفرهای شهرستانی
مقام عالی دولت در مازندران هدف از سفر شهرستانی خود را اطلاع از وضعیت طرح ها و اولویت قرار دادن پروژههایی با پیشرفت بالا و مهم در بهره مندی مردم منطقه اعلام کرد.
مهدی یونسی رستمی افزود: مهمترین دلیل راکد ماندن و عدم فعالیت عملیات عمرانی، پشتیبانی مالی ضعیف پروژهها است.
مقام عالی دولت در مازندران با بیان اینکه علمی نبودن و نامعلوم بودن اهداف پروژهها، باعث راکد ماندن و هدررفت سرمایهها شدهاست، ادامه داد: باید با تفکر جمعی و کارشناسی، راهکارهایی ارائه شود تا این پروژهها از بن بست خارج شود.
وی در بازدید از پروژهی بازدید از پست برق ۶۳.۲۰ کیلو وات دودانگه با تاکید براینکه افتتاح پروژه بدون در نظرگرفتن موانع طبیعی و جنگلی و همچنین زیرساختها صورت گرفت، متذکر شد که سد فریم که سالهای زیاد بدون بهره برداری و بدلیل غیر علمی بودن راکد مانده است، باید چارهاندیشی شود.
یونسی رستمی با تاکید بر اینکه با وعدههای واهی مردم را امیدوار نکینم، ابراز داشت: تمام تلاش را در جذب منابع مالی برای پروژههای با پیشرفت بالای ۷۰ و ۸۰ درصد به کار خواهم گرفت.
استاندار مازندران توسعه کلان مازندران را از اقدامات و فعالیتهای خود برشمرد و خاطرنشان کرد: توسعه باید با ظرفیت و داشتههای هر منطقه صورت گیرد و همدلی و همافزایی مسئولان و نمایندگان مجلس گام مهم در ارتقای موقعیت و پیشرفت در حوزههای مختلف خواهد شد.