عجب شیر پرس - سخنگوی هیئترئیسه مجلس گفت: بحث معاون اولی آقای طیبنیا در دولت چهاردهم مطرح بود که طبق شنیدهها وی با توصیه پزشکان این سمت را نپذیرفت.
به گزارش عجب شیر پرس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حجتالاسلام علیرضا سلیمی سخنگوی هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی درباره توصیههای رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ گفت: یکی از توصیههای مقام معظم رهبری تعامل بین دولت و مجلس بود و یکی دیگر از توصیههای ایشان تعیین اولویتها بود بهویژه اولویتهای اقتصادی، چون برای پیگیری اولویتها نیاز داریم یک کار علمی صورت بگیرد.
وی اظهار کرد: کسانی که در دولت هستند باید اعتقاد داشته باشند به اینکه امکان پیگیری امور وجود دارد که ازجمله اولویتها بحث معیشتی است که حضرت آقا به صراحت به آن اشاره کردند که کاهش تورم، افزایش قدرت پول ملی، اشتغال، تولید و جهش تولید ازجمله آنان است و باید سازوکارهای لازم برای تولیدکنندگان در نظر گرفته شود.
حجتالاسلام سلیمی افزود: در بخش انرژی با ناترازی مواجه هستیم که باید بهعنوان یک اولویت در دستورکار دولت قرار بگیرد و بحث تامین حقوق بازنشستگان هم یکی از اولویتهاست همچنین یکی از نکاتی که حضرت آقا به اشاره کردند استفاده از ظرفیتهای داخلی چه ظرفیت منابع انسانی و چه ظرفیتهای سایر منابع است که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند.
نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس در مجلس بیان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند در حوزه دیپلماسی اولویت با همسایگان است، اما به این معنا نیست که ما با سایر کشورها کار نکنیم، اما اولویت اول همسایگان هستند همچنین رهبری فرمودند کشورهای اروپایی خودشان باید مسیرشان را اصلاح کنند در هر حال رعایت اولویتها و سایر توصیههای رهبر انقلاب میتواند برای دولت آینده راهگشا و کارگشا باشد.
وی تاکید کرد: انتخاب وزرا باید به نحوی باشد که بتوانند اولویتها را سامان دهند و توان اجرایی کردن توصیههای مقام معظم رهبری را داشته باشند.
حجتالاسلام سلیمی درباره انتخاب محمدرضا عارف بهعنوان معاون اول رئیسجمهور گفت: یکی دو روز قبل بحث آقای طیبنیا برای معاون اولی دولت چهاردهم مطرح بود که شنیدهها حاکی از این است که پزشکان بهدلیل بیماری که آقای طیبنیا داشتند توصیه کردند، چون معاون اولی کار پراسترسی است به نحو دیگری در حوزه مشاوره کمک کنند البته طبق قانون اختیار انتخاب معاون اول، رئیس دفتر و سازمان محیط زیست با آقای پزشکیان است.
سخنگوی هیئترئیسه مجلس درباره مراسم تحلیف اظهار کرد: بالای ۸۰ هیئت خارجی برای حضور در مراسم تحلیف اعلام آمادگی کردند که نسبت به بعضی از دورهها تعداد مهمانان خارجی به شکل معناداری افزایش پیدا کرده که نشان میدهد دیپلماسی کشور در سالهای اخیر دیپلماسی پویا و فعالی بوده و توانسته ارتباط کشور با برخی کشورهای جهان را ارتقا و بهبود ببخشد.
وی بیان کرد: مراسم تحلیف یک فرصت برای استفاده از ابزار گفتگو و دیپلماسی برای پیشبرد اهداف مشترک بین کشورهاست. در حاشیه مراسم تحلیف دیدارهای دوجانبه یا چندجانبه برگزار میشود که میتواند برای گفتگوهای سازنده در موضوعات مورد توافق طرفین تاثیرگذار باشد.
حجتالاسلام سلیمی گفت: معمولا مراسم تحلیف یک بستر برای ارتقای روابط کشورمان با سایر کشورها تلقی شده و توانسته این فرصت یک ظرفیت جدیدی را برای کشور خلق کند و بسیاری از گفتگوهای مقدماتی در حاشیه مراسم تحلیف انجام میشود که زمینهساز تفاهمنامههای بزرگ اقتصادی، سیاسی و ژئوپلیتیکی بین ایران و سایر کشورها را فراهم میکند.