به گزارش عجب شیر ما به نقل از فارس، محمدباقر دخیلی صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به تولید فرآوردههای این شرکت طی 11 ماه گذشته اظهار داشت: در این مدت 101 میلیون و 620 هزار کیلوگرم گاز مایع، یک میلیارد و 336 میلیون و 86 هزار لیتر بنزین، 223 میلیون و 563 هزار لیتر نفت سفید، یک میلیارد و 988 میلیون و 183 هزار لیتر نفت گاز و یک میلیارد و 149 میلیون و 372 هزار لیتر نفت کوره، تولید شده است.
دخیلی با اشاره به مسئولیتهای زیست محیطی این شرکت برای تولید بنزین پاک و بدون گوگرد و بنزن خاطرنشان کرد: در این مدت 15 میلیون و 952 هزار کیلوگرم گوگرد و 13 میلیون و 174 هزار کیلوگرم بنزن تولید شده است.
وی استراتژی مهم پالایشگاه تبریز را بهبود و توسعه پایدار کسب و کار با تأکید بر ارزش آفرینی و مسئولیتهای اجتماعی عنوان کرد و گفت: در این راستا رعایت حقوق مشتری، رعایت ارزشهای اجتماعی و رعایت دقیق الزامات زیست محیطی از اصول شرکت است.
مدیرعامل پالایشگاه تبریز همچنین با اشاره به بهرهبرداری از پروژه قیرسازی این شرکت در تیرماه سال گذشته گفت: در این واحد روزانه پنج هزار بشکه قیر از نوع 70/60 و 100/85 تولید میشود.
وی اضافه کرد: با بهرهبرداری از واحد گرانول سازی شرکت از فروردین ماه سال گذشته برای کاهش آلایندههای زیست محیطی روزانه به میزان 50 تا 60 تن گرانول تولید میشود.
دخیلی با اشاره به پروژه در حال اجرای این شرکت افزود: با ایجاد واحد اختلاط روغنهای روانساز امکان تولید روغن موتورهای دیزلی و بنزینی تک گریدی و چند گریدی، روغن های صنعتی و ضد یخ با ظرفیت 40 -30 هزار تن در سال در این شرکت فراهم میشود.
وی ادامه داد: با راه اندازی واحد بازیافت گازهای ارسالی به فلرکه از جمله پروژههای در حال اجرای این شرکت است امکان بازیافت گازهای ارسالی به ظرفیت 2هزار و 45 کیلوگرم بر ساعت فراهم میشود که کاهش ضایعات، بهینه سازی سوخت و کاهش آلایندههای زیست محیطی را به دنبال دارد.
مدیرعامل پالایشگاه تبریز اضافه کرد: پروژه گوگردزدایی از نفت گاز با هدف کیفی سازی و کاهش آلایندههای زیست محیطی نفتگاز با ظرفیت تولید روزانه 30 هزار بشکه نفتگاز با استاندارد یورو پنج نیز از دیگر پروژههای در حال اجرای این شرکت است.
وی دیگر پروژه های این شرکت را گوگردسازی جدید و فرآورش گازهای انتهایی، کراکینگ مناسب برای حذف یا کاهش نفت کوره، ایزومراسیون جهت تولید بنزین با استاندارد یورو چهار و استفاده از فرآیندهای به روز جهت تولید روغنهای پایه برشمرد.