دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - November 25 2024
کد خبر: ۱۰۰۶۶
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۳
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل:
عجب شیر پرس - مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: ۵۳۰ میلیارد ریال برای تعریض و بهسازی باند دوم اردبیل- سرچم (راه ارتباطی اردبیل با مرکز کشور) به طول ۹۰ کیلومتر از طریق فاینانس بانک صادرات اختصاص داده شد.
به گزارش عجب شیر پرس به نقل از ایرنا، محبوب حیدری روز دوشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: بانک صادرات قدم اول در پرداخت تسهیلات را برداشته و با تخصیص این مبلغ جهش تازه ای در عملیات اجرایی باند دوم اردبیل-سرچم ایجاد می‌شود و شاهد فعال‌تر شدن کارگاه‌های باند دوم اردبیل-سرچم خواهیم بود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل همچنین از تهاتر نفتی با قرارگاه خاتم الانبیاء برای پرداخت مطالبات و کارکرد موسسه راهبران پیمانکار قطعه هفت اردبیل – سرچم به مبلغ سه هزار میلیارد ریال خبر داد و گفت: با انجام تهاتر مذکور قطعه هفت این مسیر هم شتاب بیشتری گرفته و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد تکمیل و بهره‌برداری از بخش‌هایی از این مسیر باشیم.

حیدری افزود: باند دوم اردبیل- سرچم در هفت قطعه قابل اجرا است که قطعه یک آن به اتمام رسیده و قطعات دوم، سوم و چهارم هم از طریق فاینانس بانک صادرات اجرا می‌شود.

وی اظهار کرد: قطعه پنج و شش این مسیر در دست مطالعه قرار گرفته و قطعه هفت هم از طریق تهاتر نفت اجرا می‌شود که برآورد شده برای تکمیل تمام قطعات در مجموع ۲۶ هزار و ۱۸۵ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.

حیدری ادامه داد: تاکنون برای اجرای باند دوم محور ارتباطی اردبیل- سرچم ۲ هزار و ۷۱۹ میلیارد ریال هزینه شده و کل مطالبات زهم یک هزار و ۱۴۲ میلیارد ریال اعلام شده است.

 استان اردبیل یکی از معدود استان‌های کشور است که از طریق بزرگراه به مرکز کشور متصل نیست. از همین رو تعریض و توسعه محور اردبیل- سرچم در دستور کار قرار کرده که این پروژه در قطعات مختلف اجرا می‌شود.

به گزارش ایرنا، از مجموع ۶ هزار و ۳۷۴ کیلومتر راه ارتباطی استان اردبیل ۲۰۸ کیلومتر بزرگراه، ۷۱۶ کیلومتر راه اصلی، ۷۰۲ کیلومتر راه فرعی و چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی است ، از چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی استان اردبیل ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر آسفالت و مابقی شنی و خاکی است.

اردبیل به لحاظ موقعیت جغرافیایی و طبیعی خود و قرار گرفتن در سرزمینی فلاتی شکل با شیب‌های بسیار تندی به زمین‌های کم‌ارتفاع اطراف خود شامل کرانه‌های دریای خزر ، جلگه پست مغان و نیز دشت‌های کم‌ارتفاع استان‌های آذربایجان‌شرقی و زنجان منتهی می‌شود و به همین لحاظ جاده‌های این استان اغلب دارای پیچ‌ها و شیب‌های بسیار تند هستند.

هشت گردنه سخت‌گذر و برف‌گیر به نام‌های حیران ، صایین ، کجل، نقدوز ، الماس ، لنگان ، قره‌آغاج و اسالم در راه‌های ارتباطی این استان قرار دارند.
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: