دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - November 25 2024
کد خبر: ۹۴۴۰
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۷
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:
عجب شیر پرس- رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: اعتبارات مربوط به سفر ریاست جمهوری در حوزه بهداشت و درمان آذربایجان شرقی هنوز از طرف نهاد ریاست جمهوری به این مجموعه ابلاغ نشده است.
به گزارش عجب شیر پرس به نقل از ایرنا، بهمن نقی پور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای طرح های عمرانی این حوزه اعتباراتی در حدود ۷۰۰ ملیایرد تومان به هیات دولت پیشنهاد داده است، افزود: این میزان اعتبار بنا بر اعلام و نظر هیات دولت تنها برای طرح های عمرانی نیمه تمام اختصاص دارد که با جذب آن می توان بخش مهمی از مشکلات عمرانی بهداشت و درمان استان را حل و فصل کرد.

وی اخذ مجوز فروش املاک بلااستفاده دانشگاه علوم پزشکی تبریز را یکی از ثمرات مهم سفر هیات دولت به آذربایجان شرقی بیان و اضافه کرد: این مجوز به شرط استفاده از منابع مالی آن در پروژه‌های عمرانی دریافت شده است که هم اکنون در حال جمع اوری اطلاعات و جمع بندی این املاک هستیم.

نقی پور، کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری را یکی از مهمترین اقدامات و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سالجاری و سال های آینده بیان کرد و ادامه داد: بر همین اساس از ماه ها قبل موضوع صرفه جوئی و جلوگیری از اتلاف منابع در دستور کار قرار گرفته است تا با کاهش هزینه ها در بخش های مختلف نسبت به ارایه خدمات مناسب به مردم گام های موثرتری برداشته شود.

وی صرفه جوئی ماهانه ۲۰۰ میلیون تومان از محل ترمیم و ساماندهی سیستم آبرسانی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی را از جمله اقدامات عملی در راستای کاهش هزینه های جاری بیان کرد که به گفته وی چنین برنامه هایی در سایر بخش ها نیز شروع شده و ادامه دارد.

نقی پور، عدالت اجتماعی در حوزه سلامت را یکی دیگر از برنامه های اولویت دار دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام و با تاکید بر اینکه برنامه های مختلفی در این زمینه شروع و اجرا شده است، افزود: تمامی تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بر این اصل مهم استوار است که مردم تمامی شهرها و روستاهای استان برای دریافت خدمات بهداشتی و درمانی کمترین هزینه ها را متحمل شوند و با رضایت کامل مراکز بهداشتی و درمانی را ترک کنند.

وی افتتاح چندین مرکز جامع سلامت و خانه های بهداشت را بر همین مبنا تعریف کرد و یادآور شد: طی هفته های اخیر مرکز جامع روستایی در روستاهای شهرستان های هشترود، بستان آباد، اسکو، هریس و ورزقان که دارای پیشرفت فیزیکی ۲۰ تا ۴۰ درصدی بودند تکمیل شده و به بهره برداری رسیده اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز درباره آخرین وضعیت شیوع دوباره ویروس کرونا در آذربایجان شرقی، گفت: متاسفانه طی هفته های اخیر شاهد اوج گیری مختصر این ویروس در استان هستیم که دلیل اصلی آن بی توجهی به پروتکل های بهداشتی از جمله نزدن ماسک و ناقص ماندن واکسیناسیون بوده است.

نقی پور با تاکید بر لزوم تکمیل واکسیناسیون کرونایی و از یاد نرفتن دریافت دز یادآور، اظهار داشت: وضعیت کرونا در آذربایجان شرقی با جهش شاخه‌ای از اُمیکرون در حال تشدید است و طی روزهای اخیر در آمارهای مربوط به بستری ها و موارد شناسایی شاهد رشد بوده ایم که این آمارهای نشان می دهد به احتمال زیاد طی هفته های آینده موارد فوتی نیز افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه با تلاش کادر درمان و بهداشت پیک قبلی کرونا با کمترین عارضه و تلفات طی شد، ادامه داد: اما اکنون با افزایش تعداد بیماران کرونایی روبرو هستیم و امیدواریم مردم با دریافت واکسن یادآور و استفاده از ماسک در فضای بسته شرایط را بهبود بخشند.

نقی پور با بیان این‌که طی سه هفته گذشته تعداد فوتی‌های ناشی از کرونا در استان به صفر رسیده بود، از فوت یک مرد اهری ۸۹ ساله مبتلا به کرونا در روز گذشته خبر داد و افزود: آخرین زمان دریافت واکسن کرونای این مرد کهنسال مربوط به ۸.۵ ماه قبل بود.

وی با بیان این‌که تاکنون نمونه‌ای از بیماری وبا، آبله میمونی و تب کنگو در آذربایجان شرقی گزارش نشده است، اظهار داشت: نگرانی‌ اصلی ما در خصوص کرونا است که سرایت بیشتری از اُمیکرون دارد و در حال حاضر تعداد ۹۷ بیمار کرونایی در مراکز درمانی ستان بستری هستند که تعداد ۲۴ نفر از آن‌ها در بخش‌های ویژه به سر می برند.
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: