حسن خوشخو - مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاهها، شرکتها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری - در گفتوگو با ایسنا در این بارهاظهار کرد: برای پروازهای اربعین همه شرکتهای هواپیمایی فعال هستند و میتوانند مجوزهای لازم را دریافت کنند. از سوی دیگر ۱۰ فرودگاه بینالمللی در کشور داریم که میتوان پروازهای اربعین را برای ۳۰ هزار زائر، برنامهریزی کرده و انجام داد.
وی افزود: تا کنون سهمیه هر استان مشخص نشده و باید جزییات بیشتری از این مسئله روشن شود تا ببینیم با چه ظرفیتی از هر یک از شرکتهای هواپیمایی یا فرودگاههای کشور میتوانیم برای پروازهای اربعین استفاده کنیم. بنابراین جزییات بیشتر منوط به تصمیمات و پروتکلهای ابلاغی در ساعات و روزهای پیش رو است.
مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاهها، شرکتها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری با تاکید بر اینکه در هر شرایطی آمادگی کاملی برای انجام پروازهای اربعین داریم، ادامه داد: یکی از مسائل و پروتکلهایی که بر آن تاکید شده، این است که بلیت تنها به زائرانی ارائه میشود که ضمن واکسینه شدن کامل (یعنی دریافت هر دو دز واکسن) تست منفی PCR کرونا را که بیشتر از ۷۲ ساعت از زمان آن نگذشته باشند، در اختیار داشته باشند.
خوشخو با اشاره به اینکه ابلاغیه رسمی از سوی وزارت کشور مبنی بر مجوز پروازهای اربعین تا ۳۰ هزار نفر به سازمان هواپیمایی کشوری ابلاغ شده است، گفت: برنامهریزیهای لازم در ادامه برای این پروازها صورت خواهد گرفت و جزییات بیشتر آن در ادامه اعلام خواهد شد.