این ۲هنرمند فقید که با مرگ کرونایی خود، جامعه فرهنگی و هنری استان را دغدار کردند، در قطعه هنرمندان وادی رحمت تبریز به خاک سپرده شدند تا آسمان این خطه ستارگان دیگری از جنس فرهنگ و هنر را از دست بدهد.
جامعه فرهنگی - هنری آذربایجان شرقی در این مدت همچنین در مرگ عبدالصمد جدیری تقدیسی به سوگ نشست.
وی نوازندگی سهتار را نزد هادی آذرپیرا آموخت و پس از گذراندن تحصیلات متوسطه در هنرستان میرک در رشتهی گرافیک، سال ۱۳۸۹ در همین رشته وارد دانشگاه آزاد اسلامی تبریز شد.
وی سال ها در زمینهی طراحی گرافیک تخصصی تئاتر و موسیقی فعالیت کرد و اکثر پوسترهای کنسرتهای این شهر، یادگار اوست؛او که از نوازندگان ساز سهتار بود، در پی فعالیتهایش در حوزهی تجسمی، به عکاسی تخصصی و هنری از کنسرتهای جدی حوزهی موسیقی نیز پرداخت.
همچنیناصغر پورمرادیانی، هنرمند موسیقی عاشیقی، بر اثر عارضه کرونا دار فانی را وداع گفت؛عاشیقپورمرادیانی که با عنوان هنری «عاشیق ونیارلی» شناخ ته می شد، متولد ۱۳۴۸ بود.
وی ادامه دهنده سبک و شیوه عاشیق «عبدالعلی نوری» بودو نزدیک به سی سال در زمینه هنر عاشیقی فعالیت میکرد.
در روزهای اخیر همچنینعبدالصمد جدیری تقدیسی، بازیگر تبریزی نیز چهره در نقاب خاک کشید.
مرحوم جدیری تقدیسی متولد ۱۳۳۹ شمسی تبریز بود؛ او فعالیت هنری خود را از دوران جوانی آغاز کرده و بازیگری را در کنار زنده یاد قبهزرین و مهدی لزیری آموخته بود.
جدیری در چندین فیلم و سریال به ایفای نقش پرداخته بود.