شاخص قیمت تولیدکننده مرغداریهای صنعتی کشور نسبت به فصل قبل نیز برای تمام فصول سال ١٣٩٩ با افزایش روبرو بوده است به طوریکه بیشترین افزایش در فصل تابستان با ٤١,٤٥ درصد و کمترین افزایش مربوط به فصل بهار با ١.٨٢ درصد بوده است.
شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی کشور در سال ١٣٩٩ نسبت به سال ١٣٩٨ در همه استانها با افزایش روبه رو بوده است؛ به طوریکه بیشترین افزایش شاخص (نرخ تورم) را استان خراسان رضوی با ٨١,٥٠ درصد و کمترین افزایش را استان سیستان و بلوچستان با ١٣.٨١ درصد به خود اختصاص داده اند.
در فصل بهار سال ١٣٩٩ شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی کشور به عدد ٢٠١,٢٧ رسیده است که نسبت به فصل قبل ١.٨٢ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ١٤.٢٨ درصد افزایش داشته است. در این فصل بیشترین افزایش شاخص نسبت به فصل قبل مربوط به " گروه تخم مرغ " (٨.٨٦ درصد) و بیشترین کاهش مربوط به" گروه مرغ " (١.٧٠- درصد) بوده است.
در فصل تابستان سال ١٣٩٩ شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی کشور به عدد ٢٨٤,٦٩ رسیده است که نسبت به فصل قبل ٤١.٤٥ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٤٤.٦٩ درصد افزایش داشته است. در این فصل بیشترین افزایش شاخص نسبت به فصل قبل مربوط به" گروه مرغ " (٤٨.٠٥ درصد) و کمترین افزایش مربوط به "کود " (١٤.٣٦ درصد) بوده است.
در فصل پاییز ١٣٩٩ شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی کشور به عدد ٣٧٠,١٥ رسیده است که نسبت به فصل قبل ٣٠.٠٢ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٧٠.٦٢ درصد افزایش داشته است. در این فصل بیشترین افزایش شاخص نسبت به فصل قبل مربوط به " کود " (٥٣.٤٩ درصد) و کمترین افزایش شاخص مربوط به " گروه تخم مرغ " (١٨.٤٤ درصد) بوده است.
در فصل زمستان سال ١٣٩٩ شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی کشور به عدد ٣٨٨,٨٨ رسیده است که نسبت به فصل قبل ٥.٠٦ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٩٦.٧٣ درصد افزایش داشته است. در این فصل بیشترین افزایش شاخص نسبت به فصل قبل مربوط به " کود " (٢٠.٧٧ درصد) و کمترین افزایش شاخص مربوط به " گروه مرغ " (٢.٩٧ درصد) بوده است.