دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - November 25 2024
کد خبر: ۵۳۸۰
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳
عجب شیر پرس _ استاندار آذربایجان شرقی گفت: با این وجود، نقش استان در تولید ناخالص ملی کمتر از 3.5 درصد بوده و انتظار داریم با توجه ویژه به استفاده از ظرفیت بخش معدن، شاهد افزایش این رقم باشیم.
آذربایجان شرقی، ۱۸ درصد از ذخایر معدنی کشور را در اختیار داردبه گزارش عجب شیر پرس به نقل از ایسنا، محمدرضا پورمحمدی در نشست مدیرعامل شرکت هولدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات ایران با جمعی از مدیران استان آذربایجان شرقی، اظهار کرد: مردم استان باید از منافع سرمایه‌گذاری در بخش معدن بهره‌مند شوند و حقوق استان در این زمینه برای ایجاد صنایع پایین‌دستی و توسعه اشتغال به کار گرفته شود.
 وی با بیان این‌که آذربایجان شرقی در طول سالیان متمادی، مورد کم‌لطفی قرار گرفته است، افزود: مهاجرت نیروی نخبه و تحصیل‌کرده از استان موجب شده است که آذربایجان شرقی جزو مهاجرفرست‌ترین استان‌های کشور باشد و پایین بودن نرخ بیکاری از میانگین کشور نیز ناشی از این مسأله است.
 وی، بهره‌مندی از منافع بخش معدن را حق مردم استان دانست و گفت: سرمایه‌گذاری در این بخش باید منجر به ایجاد صنایع پایین‌دستی و توسعه اشتغال شود.
استاندار آذربایجان شرقی، پایان دادن به خام‌فروشی منابع معدنی را یکی از اولویت‌های مدیریت استان برشمرد و ادامه داد: خام‌فروشی، هیچ نتیجه‌ای جز افزایش وابستگی استان در طول زمان نخواهد داشت.
 وی از عدم پرداخت حق و حقوق دولتی بهره‌برداری از معادن به استان انتقاد کرد و گفت: رعایت قانون باید سرلوحه تمامی مدیران باشد و ما نیز با تمام توان از منافع استان و مردم، دفاع می‌کنیم.
 وی بر مشارکت بخش خصوصی برای ایجاد صنایع پایین‌دستی در بخش معدن استان تأکید کرد و افزود: در حال حاضر هشت معدن مس در استان، شناسایی شده که میزان خلوص آن، بهتر و بیشتر از تمامی معادن مس کشور است.
 مدیرعامل شرکت هولدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات ایران هم در این جلسه از آمادگی این مجموعه برای سرمایه‌گذاری‌های معدنی در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: این سرمایه‌گذاری‌ها با تضمین ایجاد صنایع پایین‌دستی و بازگشت سود حاصل به استان انجام می‌شود.
 یونس الستی افزود: شرکت هولدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات ایران، بزرگترین و پرسوددترین هولدینگ در حوزه سرمایه‌گذاری‌های معدنی است و با مدیریت 22 شرکت در بدنه خود، به سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال در بسیاری از استان‌های کشور مشغول است.
 وی، تعداد پروژه‌های در دست اجرای این مجموعه را 37 مورد اعلام کرد و افزود: این شرکت در سال گذشته بیش از چهار هزار و 800 میلیارد تومان سود کرده و هیچ مشکلی از بابت تعریف سرمایه‌گذاری‌های جدید برای خود ندارد.
 در این جلسه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی شمال غرب کشور نیز به تبیین سیمای توسعه اقتصادی استان، ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه معادن استان و تبیین ظرفیت معادن طلا، مس و سنگ‌های زینتی استان پرداختند.
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: