به گزارش عجب شیر پرس به نقل از ایرنا، علی رسولیان در نشستی با مجری طرح اجتماع محور بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در محل استانداری خراسان رضوی افزود: خوشبختانه بنیاد برکت در قالب الگوی مثلث توسعه اقتصادی، فرهنگی توانسته است همدلی، وفاق و شعار رونق و جهش تولید را عملیاتی کند.
وی ادامه داد: با تمامی فرمانداران خراسان رضوی مکاتبه شده تا زمینه همراهی بیش از پیش و کمک به بنیاد برکت در اجرای برنامههای اشتغالزای مردمی و آموزشهای تسهیلگری را در سطح شهرستانهای خراسان رضوی فراهم کنند.
معاون استاندار خراسان رضوی گفت: از محل اعتبارات و تسهیلات در اختیار استان و سازمانهای حمایتی و همچنین معینهای اقتصاد مقاومتی، پیش بینی شده تا با همراهی و مشارکت بنیاد برکت بتوان برنامههای عملیاتی اقتصادی مردم محور را محقق کرد تا ضمن تداوم بهبود نرخ اشتغال استان به ویژه در سطح روستاها شاهد تحرک بیشتر در حوزه کارآفرینی و دانش بنیان در تمامی مناطق ۱۲ گانه استان و رواج فرهنگ کار و کارآفرینی به عنوان یک عبادت باشیم.
فلسفه وجودی بنیاد برکت، کمک و همیاری برای بهبود و ارتقای توانمندی اقتصادی و کارآفرینی افراد، گروهها و واحدهای کسب و کار مستعد فعالیت و فاقد دانش و مهارت لازم در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور، در راستای تحقق اهداف سند چشمانداز جمهوری اسلامی ایران، و رهنمودهای مقام معظم رهبری است.
بنیاد برکت با مشارکت در راهاندازی و توسعه طرحهای اقتصادی در بخشهای مختلف صنعتی و کشاورزی، انجام طرحهای عمرانی و زیربنایی، مدرسهسازی و ارایه خدمات سلامت، بیمهای، مالی، حمایتی و عامالمنفعه، به دنبال تأثیر کلی بر توسعه اقتصادی مناطق محروم کشور، افزایش فرصتهای شغلی، توسعه کارآفرینی، فقرزدایی و جلوگیری از مهاجرت نیروهای محلی به شهرهای بزرگ است.
بنیاد برکت در افق سند ۲۰ ساله جمهوری اسلامی ایران با بهرهمندی از امکانات و توانمندیهای بالقوه و بالفعل کارآفرینان و ظرفیت سازمانهای غیردولتی و عامالمنفعه، قصد دارد در توزیع مناسب درآمد و ایجاد فرصتهای برابر، به دور از فقر و تبعیض و بهرهمند از رشدی پرشتاب و مستمر اقتصادی و ارتقای نسبی سطح درآمد سرانه و رسیدن به اشتغال کامل در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته، اقدامهای مؤثری را به انجام برساند.
بنیاد برکت که منابع مالی آن از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تأمین میشود، ۱۲ سال قبل به منظور توسعه و توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی در مناطق محروم آغاز به کار کرد، به همین دلیل وجود راهبردی مناسب و منحصر به فرد از همان ابتدا بر بنیانگذاران آشکار بود. به همین منظور و پس از مطالعات اقتصادی بیش از ۸۰ مدل مشابه در جهان، الگوی فعالیت این بنیاد تدوین شد.
هم اکنون بنیاد برکت در حوزههای وسیعی در جهت خدمت به محرومان و نقاط کمتر توسعهیافته فعالیت دارد که مواردی از قبیل توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی، توسعه فضاهای آموزشی از طریق تأسیس مدارس برکت، انجام امور زیربنایی، ساخت مراکز فرهنگی- مذهبی، توسعه خدمات بیمهای، مالی و حمایتی، ساخت بیمارستان و افزایش دسترسی آحاد جامعه به ویژه هموطنان ساکن مناطق محروم به خدمات بهداشتی و درمانی را شامل میشود.