شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - November 23 2024
کد خبر: ۴۶۷۱
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۵
عجب شیر پرس _ سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش از آغاز رسمی فعالیت شبکه «شاد» از امروز با حضور 8 میلیون دانش‌آموز خبر داد.
به گزارش عجب شیر پرس به نقل از  فارس، مهدی شرفی سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی اظهار کرد: شبکه شاد چند روز است که فعالیتش را آغاز کرده است و از امروز به طور رسمی برای تمام مقاطع فعال شده است.

وی ادامه داد: حدود  ۱۰ میلیون کاربر در سیستم شاد عضو شدند و از این بین حدود ۸ میلیون دانش‌آموز هستند و امروز هم یک سری دیگر از دانش‌آموزان اضافه می شوند.

شرفی درباره دانش‌آموزانی که به دلیل مشکلات فنی نتوانستند وارد سیستم شوند، گفت: هم کال سنتر و هم این سیستم پشتیبانی پاسخگوست و اگر خانواده‌ یا معلمی با مشکل برخوردند از آن طریق می توانند مشکلشان را اعلام کنند و پیگیری می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش که برخی تلفن‌های همراه امکان نصب شاد را ندارند، خانواده‌ها چه کاری باید انجام دهند، بیان کرد: یک بخش به نوع گوشی بر می‌گردد و مشکل آنجا پیش می‌آید که باید احراز هویت انجام گیرد که در نسخه تحت وب این امکان را گذاشتیم تا اگر خانواده نتوانست از گوشی استفاده کند از وب استفاده کند؛ برخی گوشی‌ها هم با یک آپدیت ساده قابل استفاده خواهد بود.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در خصوص راهنمایی به دانش‌آموزان و والدین برای استفاده از «شاد»، افزود: راهنمایی شامل مطلب، فیلم و تصویر از طریق کانال پشتیبان در اپلیکیشن شاد فراهم است و فیلم‌ها و مطالب راهنمایی در پورتال وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که چقدر امکان ارتباط آنلاین برقرار شده است، ادامه داد: تا دیروز  ۲۵۰ میلیون پیام بین دانش‌آموزان و معلمان مبادله شده و ۱۱ میلیون فایل آپلود و دانلود شده است؛ برخی مشکلات به اینترنت و برخی به فنی برمی‌گردد که مشکلات جمع‌آوری و سریع برطرف می‌شود.

شرفی درباره خانواده‌هایی که تلفن همراه ندارند یا چند فرزند و فقط یک تلفن همراه دارند، گفت: برای چند دانش‌آموز در خانه با یک‌گوشی مشکلی نیست و همه با همان یک تلفن امکان ثبت‌نام در سیستم را دارند اما برای استفاده از سیستم، امکان برنامه‌ریزی کلاس‌های درس به صورت صبح و بعدازظهر هست و همچنین کل فعالیت داخل کلاس ذخیره‌ می شود؛ ضمن اینکه برای خانواده‌هایی که گوشی ندارند، نسخه تحت وب موجود است.

وی درباره برگزاری امتحانات پایان سال دانش‌آموزان اظهار کرد: درباره آزمون باید شورای عالی آموزش و پرورش و ستاد ملی مبارزه با کرونا تصمیم‌گیری کند.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در خصوص دانش‌آموزانی که دسترسی به اینترنت ندارند، گفت: برنامه‌های تلویزیونی با همکاری صدا و سیما ار شبکه‌های آموزش و ۴ پخش می‌شود ضمن اینکه راهنماهای آموزشی داریم که بسته و محتوا آماده کرده و در اختیار این دسته از دانش‌آموزان قرار می‌دهند.

وی درباره ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در شاد نیز بیان کرد: دانش‌آموزان اتباع خارجی که اول مهر در سامانه سناد ثبت‌نام کردند با همان کد ۱۱ رقمی به عنوان کد ملی می‌توانند در سامانه شاد ثبت‌نام کنند.
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: