جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - November 22 2024
کد خبر: ۴۱۳۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۸
عجب شیر پرس - مدیر پروژه بزرگراه اهر ـ تبریز‌ گفت: به دلیل اتمام فصل کاری، ۸ کیلومتر از این پروژه سال بعد تکمیل خواهد شد که در این صورت بزرگراه چهار خطه اهر ـ تبریز در صورت مرتب بودن اعتبارات تکمیل می‌شود.
‌بزرگراه اهر ـ تبریز تا سال آینده ‌بهره‌برداری می‌شود‌به گزارش عجب شیر پرس به نقل از تسنیم، حسین زه‌فروش در حاشیه بازدید خبرنگاران از روند پیشرفت بزرگراه تبریز ـ اهر، با اشاره به اینکهپروژه بزرگراه اهر ـ تبریز 90 کیلومتر طول دارد، اظهارداشت: یکی از شرکت‌های طرف قرارداد با اداره کل راه و شهرسازی بنام شرکت سامان محیط از سال 1394،35 کیلومتر باقی مانده از این پروژه را عهده‌دار شد.

وی با بیان این که امسال 27 کیلومتر از 35 کیلومتر این پروژه تکمیل شده است، ادامه داد: 17 کیلومتر از این بزرگراه تکمیل شده، و 10 کیلومتر (قطعه ب 2) آن نیز تا دو هفته آینده تکمیل می‌شود.

مدیر پروژه بزرگراه اهر - تبریز، خاطرنشان ساخت: به دلیل اتمام فصل کاری، 8 کیلومتر از این پروژه سال بعد تکمیل خواهد شد که در اینصورت بزرگراه چهار خطه اهر - تبریز در صورت مرتب بودن اعتبارات تکمیل می‌شود، البته احتمال دارد که تقاطع غیر هم سطح شهرستان هریس سال بعد نیز تکمیل نشود.

وی به تعداد پل‌ها و آب‌روهای موجود در این بزرگراه اشاره کرد و گفت: بزرگراه اهر - تبریز 277 آب‌رو و 9 پل دارد.

زه‌فروش در خصوص مطالبات این پروژه نیز اذعان داشت: مطالبات طبق اوراقی که ارسال شده تخصیص یافته است و پرداخت می‌شود، البته از سال قبل حدود 15 میلیارد تومان شرکت سامان محیط مطالباتی داشت که پرداخت شد و شرکت‌های دیگر نیز به تناسب خود مطالباتی دارند که در حال پرداخت آنها هستیم.

وی به میزان اعتبار مصرف شده و مورد نیاز در بزرگراه اهر - تبریز اشاره کرد و ابراز داشت: در این پروژه 160 میلیارد تومان هزینه شده است و 170 میلیارد تومان دیگر نیز نیاز است تا به صورت کامل این پروژه تکمیل و بهره برداری شود.

مدیر پروژه بزرگراه اهر - تبربز با بیان این که تکمیل بزرگراه 3.5 کیلومتری گردنه گویجه بل در حال مناقصه است، افزود: کار در این گردنه به خاطر کوهستانی بودن و داشتن ترانشه‌های بلند کمی سخت بوده و پیش بینی می‌شود که دو سال زمان ببرد.

وی به شروع این پروژه از سال 1387 اشاره کرد و عنوان داشت: ابتدای کار شرکت راه پارس این پروژه را از شهرستان شروع کرد، اما سال 1388 شرکت عرصه گستر عهده دار شد که به دلیل نبود اعتبار مورد نیاز نتوانست ادامه دهد و خلع‌یدشد، چراکه نبود اعتبار باعث کندی پیشرفت پروژه می‌شد.

زه‌فروش با بیان این که پروژه از سال 1394 بهبود نسبی در وضعیت اعتبارات حاصل شد، خاطرنشان ساخت: این پروژه می‌بایست در بازه زمانی 4 الی 5 سال تکمیل می‌شد که با توجه به نبود اعتبارات و کندی پروژه،یازده سال طول کشید.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: