يکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - November 24 2024
کد خبر: ۳۷۴۳
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۲
عجب شیر پرس - فدراسیون تیراندازی این روزها با حاشیه‌ها و بحران‌های زیادی روبه‌رو شده که نتایج این رشته را نیز برای کسب سهمیه در المپیک توکیو تحت تاثیر قرار خواهد داد.
تیراندازی در سیبل حاشیه‌ها و ناکامی‌ها

به گزارش عجب شیر پرس به نقل از فارس، فدراسیون تیراندازی یکی از فدراسیون‌های مهم و المپیکی کشور به شمار می‌رود که سهمیه و مدال‌های زیادی را در بازی‌های المپیک به خود اختصاص می‌دهد اما این فدراسیون‌ سالهاست با حاشیه‌های زیادی دست و پنجه نرم می‌کند که می‌توان به انتخابات این فدراسیون و نامه‌نگاری‌های جهانی در زمان سیدمهدی هاشمی اشاره کرد تا حضور ژن خوب در دوره دادگر. این روزها نیز موضوع رفتن مربیان با تجربه تیم ملی مطرح شده؛ مربیانی که با قرارداد 3 ماهه اما تجربه بین‌المللی بعد از دیدن بی‌عدالتی و بی‌مهری‌ها در فدراسیون عزمشان را برای رفتن جزم کردند.

حاشیه‌های تیراندازی از خیلی وقت پیش کلید خورده است؛ از زمانی که اعلام شد مهدی هاشمی دوشغله است و باید از تیراندازی بود آرامش تیراندازی هم بهم خورد. سال 93 بود که در زمان برگزاری انتخابات تیراندازی یکی از نامزدها (علی دادگر) به دوشغله بودن هاشمی اعتراض کرد و این موضوع پای دیوان عدالت اداری را هم وسط کشید. اواخر سال 94 بود که دیوان ابطال انتخابات را اعلام و تاکید کرد انتخابات باید دوباره برگزار شود.

وزارت ورزش هم برای اجرای قانون، مهدی هاشمی را برکنار و مهدی مبینی را به عنوان سرپرست فدراسیون معرفی کرد. این اتفاقات به اینجا ختم نشد و سیدمهدی هاشمی شکایت خود را به دیوان عدالت اداری مطرح کرد. دیوان عدالت اداری رأی مجددی را صادر و اعلام کرد با توجه به اینکه هاشمی جانباز بیش از 50 درصد است، قانون ممنوعیت دوشغله‌ها شامل وی نیست. براین اساس مهدی هاشمی همچنان رئیس فدراسیون تیراندازی است. این حکم در تاریخ 18 تیرماه سال 96 اعلام شد اما با این شرایط وزارت ورزش اعلام کرد انتخابات فدراسیون 20 تیرماه برگزار خواهد شد. روز انتخابات نیز دادگر با کسب 23 رای از 39 رای ماخوذه برای 4 سال ریاست فدراسیون را برعهده گرفت. از اینجا بود که دادگر آتش زیر خاکستر را روشن کرد!

دادگر بعد از ورودش به فدراسیون تیراندازی (20 تیرماه سال 96) شاهد حاشیه‌های زیادی بود که در واقع خودش در زمان ریاست مهدی هاشمی آنها را ایجاد کرده بود. بعد از حضور دادگر در این فدراسیون‌ها بحران‌ها یکی پشت دیگری دامن فدراسیون را گرفت تا زمانی که با خداحافظی مربیان باسابقه این بحران‌ها به اوج رسید.

در زمان ریاست دادگر، ورزشکاران تیراندازی اصلا وضعیت خوبی نداشتند به طوری که در بازی‌های آسیایی که همه انتظار مدال‌های رنگارنگ را از این رشته داشتند، پرونده تیراندازی با یک برنز بسته شد تا انتقادات از دادگر بیشتر شود. تیراندازان ایرانی بالافاصله بعد از پایان بازی‌های آسیایی در مسابقات کسب سهمیه المپیک 2020 توکیو حاضر شدند اما حضور در چند رقابت بین‌المللی فقط یک سهمیه آن هم با رتبه پنجمی برای نجمه خدمتی را به دنبال داشت.

اینجا پایان مدیریت ضعیف دادگر در فدراسیون تیراندازی نبود. استفاده از بازنشستگان در فدراسیون و اعزام آنها به سفرهای برون‌مرزی با وجود حذف تیم ملی تپانچه به خاطر مشکلات مالی، استفاده از مدیران اخراجی در فدراسیون، تغییر چندین خزانه‌دار و ... همه از نتایج مدیریت دادگر در این فدراسیون است.

اوج بی‌برنامگی در فدراسیون تیراندازی امضای قرارداد 3 ماهه با مربیان ملی تفنگ است. در جایی که الکساندر سماکین به عنوان مربی تپانچه حقوق چند هزاردلاری می‌گیرد، فدراسیون تیراندازی با امضای قرارداد 3 ماهه با مربیان ملی ایرانی بلایی سر تیراندازان آورد که نتایج آن در آینده مشخص خواهد شد.

ابراهیم اینانلو از مربیان باسابقه تیم ملی تفنگ ایران است که سالها با ملی‌پوشان کشورمان کار و ورزشکاران زیادی را به عنوان پدیده به جهان معرفی کرده است. وی در زمان ریاست سیدمهدی هاشمی به عنوان مربی با لازلو کار می‌کرد اما بعد از رفتن لازلو، فدراسیون تیراندازی او را به عنوان سرمربی معرفی کرد البته با قراردادهای 3 ماهه! فدراسیون تیراندازی ایران برای تقویت تیم ملی تصمیم به جذب الهام هاشمی گرفت که سابقه مربیگری در کشورهای خارجی را هم دارد اما قرارداد سه‌ماهه‌ای که با این مربی به امضا رسید و گلایه‌هایی که وی از عدم توجه به شاگردانش داشت، نتیجه این شد با پایان قرارداد هر دو مربی تصمیم گرفتند به همکاری خود با تیراندازی پایان دهند.

در حالی که کشورهای مختلف دنیا با بهترین مربیان قرارداد چندین ساله امضا می‌کنند تا بتوانند مربی را با هر امتیازی که شده در کشور خود نگه دارند، فدراسیون تیراندازی با ضعفی که در برنامه‌ریزی خود داشت حالا یا برای تسویه حساب شخصی یا عدم مشاوران خوب، باعث شد تا بهترین مربیان خود را از دست بدهد.پیش از این امیرحسین صولت مربی تیم ملی تپانچه کشورمان همکاری خود را با ایران پایان داد و هدایت ملی‌پوشان عراق را برعهده گرفت.

حالا باید دید فدراسیون تیراندازی چگونه این بحران را مدیریت خواهد کرد؟

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: