وی ضمن اشاره به اینکه آموزش رفتارهای معنوی و مهارتهای زندگی به خانوادهها با استفاده از 8 روش آموزشی از مهمترین موضوعات دورههای آموزش خانواده است، افزود: امسال برای برگزاری دورههای آموزش خانواده 767 میلیون ریال هزینه شده است.
زمانی با اعلام اینکه در چهارماهه سال گذشته کلاسهای آموزش خانواده برای 10 هزار و 500 مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان برگزار شد، گفت: کارگاههای آموزشی با هدف تقویت سبک زندگی اسلامی ایرانی، سوق دادن خانوادهها و فرزندان آنان به فراگیری مهارتهای زندگی و تحکیم بنیان خانواده توسط کمیته امداد استان برگزار میشود.
معاون فرهنگی کمیته امداد استان افزود: آموزش رفتارهای معنوی و مهارتهای زندگی به خانوادهها با استفاده از 8 روش آموزشی در راستای اصلاح سبک زندگی و تحکیم بنیان خانواده و نیز ارائه خدمات مشاورهای تحصیلی، شغلی و خانوادگی بهصورت فردی و گروهی از مهمترین موضوعات دورههای آموزش خانواده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از راهکارهای اساسی این نهاد برای توانمندی خانوادهها ارائه آموزشهای فردی و گروهی به مددجویان است، گفت: چنین کارگاههایی با بهرهگیری از اساتید مجرب حوزه و دانشگاه برگزار میشود تا سطح فکری و فرهنگی خانوادههای تحت حمایت را از هر لحاظ ارتقا بخشد.
زمانی با بیان اینکه مسائل دینی و اعتقادی، بهداشت فردی و اجتماعی، اقتصاد در خانواده، سبک زندگی اسلامی و ایرانی و جلوگیری از آسیبهای اجتماعی از جمله مطالبی است که در این کارگاههای آموزشی به مددجویان ارائه میشود، افزود: این نهاد با بهرهگیری از آموزههای دینی، به خانوادههای تحت حمایت خدمات مختلفی ارائه کرده و میکوشد با توجه به این مقولههای مهم فقر و محرومیت را تا حد زیادی کاهش دهد.
معاون فرهنگی کمیته امداد استان با اشاره به اینکه یکی از فعالیتهای مهم این نهاد تحکیم بنیان خانواده است، گفت: کمیته امداد با ارائه مشاورههای فرهنگی و دینی و برگزاری کلاسهای آموزشی و مشاورهای برای مددجویان توانسته است پایههای زندگی آنان را مستحکم کرده و از فروپاشی آن جلوگیری کند.
انتهای پیام/