به گزارش عجب شیر ما به نقل از فارس، علیرضا اصغری در کارگاه آموزشی استقرار سیستم زبالهسوز اظهار داشت: بعد از احداث کارخانه زبالهسوز، خروجی کارخانه زبالهسوز 10 درصد خاکستر خواهد بود که در آسفالت و جادهسازی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
اصغری در خصوص ضرورت برگزاری چنین کارگاههایی گفت: با توجه به ضرورت و اهمیت موضوع احداث کارخانه زبالهسوزی توسط سازمان مدیریت پسماندهای شهری جهت افزایش و ارتقاء سطح آگاهی علمی کارشناسان و مدیران پسماند تبریز و اعضای تشکلهای زیستمحیطی این کارگاه آموزشی برگزار شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماندهای شهری شهرداری تبریز با اشاره به اینکه در راستای حفظ محیط زیست و تبدیل تهدید به فرصت این کارخانه در تبریز احداث خواهد شد، گفت: با توجه به انتقال تکنولوژی مدرن و روز دنیا و همچنین حضور کارشناسان حوزه پسماند در دورههای آموزش تخصصی مدیریت پسماند، تبریز به قطب علمی و عملی تولید انرژی پاک از پسماندهای شهری تبدیل خواهد شد.
اصغری با اعلام اینکه تبریز شهر پیشرو در صنعت مدیریت پسماند میباشد گفت: دغدغه مدیریت پسماند شهری تبریز حفظ سلامت شهروندان است و در این راستا احداث کارخانه تولید انرژی از پسماند و سوخت زباله بهترین انتخاب برای تبریز خواهد بود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز در پایان سخنانش با اشاره به اینکه محوریت انسان و سلامت شهروندان در ارائه طرح ها و پروژه های زیستمحیطی اولویت اول است گفت: هدف اصلی از ایجاد کارخانه زبالهسوزی تنها تولید برق نیست بلکه مدیریت پسماندهای خطرناک، حذف مرکز دفن، کاهش میزان و حجم حمل و نقل زباله از اهداف مهم این طرح میباشد ضمن اینکه این کارخانه از نظر اقتصادی و فنی نیز توجیه قطعی دارد.