وی بابیان اینکه تأمین اجتماعی از طریق درمان مستقیم بیمارستانی و غیرمستقیم مؤسسات درمانی خدمات ارائه میدهد، افزود: بیش از 2 هزار نفر پرسنل درمانی داریم که 1840 نفر در درمان مستقیم و بقیه در بخش غیرمستقیم فعالیت دارند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی، با بیان اینکه بیش از 2 میلیون و 28 هزار نفر افراد تحت پوشش تأمین اجتماعی در آذربایجان شرقی است، گفت: در آذربایجان شرقی برای هر 5 هزار و 45 نفر یک تخت بیمارستانی داریم که بالاتر از میانگین 3 هزار و 800 هزارنفری کشور است و با این حساب به استانی کم برخوردار در زمینه درمان تبدیلشدهایم.
وی افزود: احداث بیمارستانهای جدید در شهرستانها نیز در برنامه قرار دارد تا میانگین نسبت جمعیت به تخت به حد استاندار و یا به حداقل میانگین کشوری برسد.
نیکنامی، این عقبافتادگی استان را معلول عوامل مختلف سیاسی و اجتماعی عنوان کرد و ابراز داشت: با احداث بیمارستان 327 تختخوابی تبریز، بخشی از این عقبافتادگی میتواند جبران شود.
وی افزود: برای احداث و تجهیز این بیمارستان با یک شرکت اتریشی قرارداد 3 ساله به امضا رسیده ولی به دلیل مشکلات بانکی بعد از برجام و عدم امکان انتقال پول به داخل ایران، این شرکت امکان آغاز فعالیت خود را ندارد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی، با تأکید بر اینکه بیشترین آسیب رکود و تحریم در سالهای اخیر را تأمین اجتماعی متحمل شده است، خاطرنشان کرد: اشتغال و رونق اقتصادی، درآمدهای این سازمان را افزایش داده و امکان ارائه خدمات بهتر را فراهم خواهد داد.
وی بابیان اینکه در بیمارستانهای تأمین اجتماعی، بیش از 20 هزار نفر عمل جراحی کرده و 36 هزار نفر تحت درمان قرارگرفتهاند، تصریح کرد: ضریب اشغال تخت در استان، 82 درصد است که باید با افزایش تختهای درمانی این ضریب بهبود بخشد.
نیکنامی، با بیان اینکه 2 هزار و 378 موسسه طرف قرارداد تأمین اجتماعی در استان وجود دارد، تصریح کرد: پرداختی طرفهای قرارداد، تقریباً بهروز شده ولی در برخی بیمارستانهای غیردانشگاهی، 5 ماه دیرکرد داریم که تلاش میکنیم این عقبماندگی بهروز شود.
وی ادامه داد: 340 میلیارد تومان در سال گذشته به مؤسسات طرف قرارداد پرداختشده که باید بقیه نیز بهتدریج پرداخت شود.