به گزارش عجب شیر ما به نقل از تسنیم، سخاوت خیرخواه در حاشیه جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان با اشاره به آغاز فرآیند شناسائی، راه اندازی و خروج واحدهای تولیدی از رکود از ابتدای خرداد ماه سال جاری، اظهار داشت: مشمولان این تسهیلات عمدتاً صنایع تولیدی کوچک و متوسط دارای بازار فروش مناسب هستند که میتوانند با دریافت نقدینگی واحدهای خود را فعال و راه اندازی کنند.
وی با اشاره به اطلاع رسانی گسترده در سطح استان و هدایت واحدهای تولیدی جهت ثبت نام در سامانه بهین یاب ادامه داد: پس از ثبت نام متقاضی و تشکیل پرونده، کمیته بررسی متشکل از کارشناسان سازمان صنعت، استانداری و شرکت شهرکهای صنعتی و همچنین نماینده تام الاختیار بانکهای عامل نسبت به بررسی میزان درخواست تسهیلات اقدام و نهایتاً پرونده جهت تاددی نهائی به ستاد اقتصاد مقاومتی با حضور استاندار ارسال میگردد.
وی اظهار داشت: کمیته بررسی بصورت یک روز در میان تشکیل جلسه داده تا در سریعترین زمان ممکن پرونده همه متقاضیا مورد بررسی و کارشناسی لازم قرار گیرد.
خیرخواه از عدم وجود محدودیت زمانی برای ثبت نام در سامانه بهین یاب خبر داد و افزود: طبق پیش بینیهای صورت گرفته متقاضیان واجد شرایط بیش از یک هزار واحد نیست و مدیران این قبیل واحدهای تولیدی میتوانند در هر زمان با مراجعه به سامانه نسبت به ثبت نام و ارائه مدارک اقدام کنند.
دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانشرقی با اشاره به دیگر اقدامات صورت گرفته در این کارگروه گفت: ظرفیت این کارگروه در کاهش و رفع مشکلات واحدهای تولیدی بسیار مناسب است.
وی ادامه داد: عمده مشکلات واحدهای تولیدی معوقات بانکی مباحث مالیاتی بیمهای و منابع طبیعی و محیط زیست میباشد که با وجود همراهی دستگاههای دولتی در کمترین زمان ممکن به رفع این مشکلات اقدام میکنیم.
خیرخواه با اعلام آمار نسبت به تشریح اقدامات صورت گرفته در سه ماهه نخست سال جاری پرداخت و اظهار داشت: در سه ماهه نخست سال 95 در 13 جلسه کارگروه 55 پرونده تشکیل و برای حل و رفع موانع سر راه این واحدها 44 مصوبه به دستگاههای دولتی و بانکها ابلاغ شد که نهایتاً بصورت مستمر پیگیر حسن انجام این مصوبهها هستیم.