وی در ادامه سخنان خود، به مشکلات و مسائل پیش روی اجرای این پروژه اشاره و خاطرنشان کرد: شاید از دید شهروندان، مشکلات اجرای یک پروژه فقط محدودیتهای ترافیکی در تردد روزانه شهروندان باشد؛ در حالیکه مهمترین مشکل این پروژه، جابهجایی تاسیسات این محل بود که به صورت غیراستاندارد، در زیر زمین کارگذاشته شده بودند و نیاز به تخصص فنی ویژه داشت و خوشبختانه با همکاری و همدلی تمامی ادارات و نهادهای خدماتی در شهر، بدون هیچ مشکلی انجام گرفت.
معاون فنی و عمرانی استاندار آذربایجان شرقی افزود: علاوه بر این، جنس خاک در این مکان استحکام کافی نداشت و طوری بود که بارها و بارها مورد مطالعه قرار گرفت و در نهایت، با اقدامات فنی و نصب ۵۰۰ عدد شمع، این مشکل نیز برطرف شد.
پورمهدی، بار دیگر بر تاثیر همبستگی و دلسوزی مسؤولان در امور عمران شهری، تاکید کرد و اذعان داشت: علاوه بر سرعت اجرای پروژه، کیفیت پروژهها نیز مورد تاکید ما است و ما به عنوان امانتداران بیتالمال، بر اجرای با کیفیت این پروژه و تمامی پروژههای عمرانی نظارت داریم.
وی با اشاره به انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۸، تصریح کرد: درعین حالی که استقبال مناسب از تبریز ۲۰۱۸ وظیفه نهادهای دولتی است، اما شهروندان نیز در این میان وظایفی برعهده دارند و باید طوری برنامهریزی شود که بتوانیم در سال ۲۰۱۸، حدود ۲ میلیون نفر گردشگر را در تبریز پذیرا باشیم.
معاون فنی و عمرانی استاندار ضمن دعوت از تمامی مدیران و مسؤولین برای مشارکت در استقبال هرچه بهتر از تبریز ۲۰۱۸، بیان نمود: اکنون در مرحله ای قرار گرفتهایم که باید با وحدت رویه و همکاری هر چه بیشتر، راه را برای اعتلای تبریز، هموار کنیم.
معاون فنی و عمرانی استاندار آذربایجانشرقی در پایان سخنان خود، به موضوعات اخیر شورا و شهرداری تبریز اشاره نمود و گفت: مجموعه شهرداری، متشکل از افراد زحمتکش و بیادعا است و اگر در این میان، تعداد اندکی تخلف کرده اند، نباید به پای تمامی مجموعه نوشته شود و ما اطمینان داریم که خود شهروندان بهترین ناظر و بهترین قاضی در این گونه موارد هستند.